Stiri Juniori U18 Masculin

U17M. U Mobitelco este prima finalistă

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.06.2013

U Mobitelco 1 Cluj-Napoca este prima finalistă a Turneului Final al CN U17 Masculin. Ardelenii au învins în semifinale pe CSU Cuadripol Braşov cu scorul de 76-56. Scor pe sferturi: 14-18, 12-18, 29-2, 21-18. După două sferturi în care Braşovul s-a menţinut la conducerea jocului, Clujul s-a apărat foarte bine în al treilea act, în care braşovenii nu au mai marcat decât două puncte. Echipa din Cluj a câştigat şi ultimul sfert, iar astfel s-a calificat în finală.

Din punct de vedere statistic, echipa din Ardeal a avut procentaj de 40.0% la aruncările din interiorul semicercului, 25.0% la cel din afara semicercului, respectiv 84.0% la aruncările libere. Braşovenii au terminat partida cu 16/36 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 44.0%, la aruncările de la distanţa a avut procentaj de 30.0%, iar la linia de pedeapsă au terminat partida cu 15 libere marcate din cele 24 acordate.

Remarcaţi ai partidei:

U Mobitelco Cluj Napoca: Tim Ghiţă Urmanczy – 25 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive; Dragoş Gheorghe – 21 de puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive; Nandor Kuti – 12 puncte, 2 recuperări.

CSU Cuadripol Braşov: Tudor Gheorghe – 18 puncte, 3 recuperări; Horia Lazăr – 9 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive; Andrei Plamadeală – 8 puncte, 10 recuperări.   

În cealaltă semifinală, CSŞ Bega va întâlni pe ACS Dan Dacian.

7 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Ardelenii
    Mai, ce sa zic ! O fi un denumire mai aristocratica pentru clujeni ca vad ca nu se aplica nici celor din Tg. Mures, nici brasovenilor . Dar pe mine tot ma zgarie la urechi .

    cu 10 ani în urmă (01.06.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    statistici
    Statisticile pot sa ne dea si informatii mai importante decat procentajele la aruncari. De exemplu faptul ca brasovenii au comis 41 TO ceea ce este enorm la acest nivel si ca " ardelenii " au avut 25 interceptii, deci au jucat extrem de agresiv, sufocandu-si practic adversarii. Ce s-a intamplat cu T. Gheorghe care nu prea a mai jucat in sfertul 4 ?

    cu 10 ani în urmă (01.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe probaschet :

    Întrebare
    Ce apărare au făcut cei de la MObitelco in sfertul 3 ?

    cu 10 ani în urmă (01.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe probaschet :

    Întrebare
    Ce apărare au făcut cei de la MObitelco in sfertul 3 ?

    cu 10 ani în urmă (01.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe petculescu :

    Raspuns
    Dupa 3 minute de la inceperea sfertului 3, Tudor Gheorghe a primit gratuit dupa o interventie la minge al doilea fault antisportiv si a fost eliminat din sala. Fara lider(fundas)si daramati psihic, a inceput degringolada care a decis castigatoarea meciului.

    cu 10 ani în urmă (02.06.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe just :

    @petculescu
    Imi pare rau sa te contrazic, dar degringolada despre care vorbesti nu a inceput odata cu eliminarea lui Tudor Gheorghe. La acel moment, dupa 3 minute si ceva de la inceperea sfertului 3, "ardelenii":) aveau deja un partial de 14-0 (17-0 daca luam in calcul si ultimele puncte din sfertul 2). Dealtfel, se pare ca acelasi lucru se intampla deocamdata si in finala mica, unde brasovenii au ajuns de la 24-19 la 24-35 in doar 3 minute. Concluzia mea este ca, din pacate pentru ei, au "caderi" in joc inexplicabile pe care nu stiu sa le gestioneze si de aici turnover-urile, faulturile inutile etc. ce duc la rezultate cum a fost cel de ieri. Parerea mea!

    cu 10 ani în urmă (02.06.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Multumesc
    Multumesc pt. informatii. S-ar parea ca brasovenii vor avea mari probleme si la U 16 deoarece la 2 antisportive intr-un meci jucatorul este suspendat o luna ? Gresesc ? Ori fara T. Gheorghe in teren echipa brasoveana va avea mari probleme in a prinde semifinalele. Pacat....

    cu 10 ani în urmă (02.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!