Stiri Juniori U18 Masculin

U18M - ACS U-BT Cluj-Napoca este noua campioană națională

U18M - ACS U-BT Cluj-Napoca este noua campioană națională

ACS U-BT Cluj-Napoca a câștigat finala cu LPS Bihorul CSM Bihorul Oradea, cu scorul de 92 la 68 și este noua campioană națională U18. 

Trupa antrenată de Horia Pascu și Milorad Perovic a început mai bine partidă și conducea cu 9 puncte la finalul primelor 10 minute, 19-10.

Partida a continuat în aceeași notă și până la pauza mare clujenii aveau deja un avantaj liniștitor de 19 puncte, grație unui coș de la mare distanță reușit în ultima secundă a sfertului secund de Alexandru Pașca, 41-22. 

Gazdele au început mai bine după pauză și au reușit să reducă consistent din handicap, însă finalul sfertului trei a aparținut tot lui U-BT Cluj, care a reușit să se distanțeze la 20 de puncte, 65-45 și practic să tranșeze soarta finalei înainte de ultimul sfert. 

Într-un final, U-BT Cluj-Napoca s-a impus cu scorul de 92 la 68 și și-a adjudecat medaliile de aur. 

Dragoș Lungu a încheiat partida cu 22 de puncte, 3 recuperări, 6 pase decisive, 6 posesii pierdute și un indice la eficiența de 26 de unități. David Lăpuște a adunat 18 puncte, în timp ce Ștefan Grasu și Modibo Diaby au dominat lupta sub panou cu 19 puncte și 10 recuperări, respectiv 12 puncte și 7 recuperări. 

Din tabără celor de la LPS CSM Oradea s-a remarcat Enzo Vescan cu 27 de puncte (cel mai bun marcator al finalei). 

CS Dinamo CSS 6 București a cucerit medaliile de bronz după ce a trecut de ABC Laguna București, scor 77-51. 

Anastasios Zetos a fost MVP-ul finalei mici, component și al echipei de seniori a clubului din Capitală, tânărul baschetbalist a totalizat 25 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 29 de unități în dreptul eficienței. 

*facebook: U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!