Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ciara Rosten, record personal de recuperări în LNBF

Ciara Rosten, record personal de recuperări în LNBF

Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța a câștigat joi (23.12) pe terenul lui Rapid București în primul meci al etapei a 12-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, scor 85-37.

Formația dobrogeană a terminat meciul cu 68 de recuperări, egalând recordul din acest sezon al LNBF deținut de Sirius Târgu Mureș, tocmai într-un meci cu Phoenix Constanța.

Principala jucătoare la recuperare a fost Ciara Eleanor Rosten, sportiva născută în New York adunând 21 de recuperări (10 ofensive), detaliu cu care a stabilit un record personal în campionat.

Rosten a avut 14 puncte în acest joc, cu 6/11 din acțiune și 2/2 la linia de fault, pe lângă recuperări trecându-și în cont două intercepții și două capace, pentru un indice al eficienței de 32 de unități și 44 la +/-.

Sportiva din SUA este la al patrulea double-double stagional, fiind pentru a șasea oară când termină cu o sumă formată din două cifre la recuperări. În 10 apariții pentru Constanța, Rosten are medii de 8.0 puncte și 11.4 recuperări în Liga Națională.

Phoenix a întrerupt o serie de patru eșecuri și are acum 4-7 bilanț în campionat, în timp ce Rapidul coboară la 2-9.

*foto: Facebook Academia Phoenix CSU Simona Halep

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!