Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rezultatele etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Rezultatele etapei a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Liga Națională de Baschet Feminin a continuat cu runda a 11-a, în care s-au disputat cinci partide în perioada 17-20 decembrie, un meci fiind amânat.

Runda a consemnat următoarele rezultate:

Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe – CSM Târgoviște 100-48

Covăsnencele au răzbunat eșecul din EuroCup și i-au administrat formației din Târgoviște un eșec la peste 50 de puncte. Sepsi a condus în permanență meciul, adjudecându-și fiecare sfert, doar în ultimul terminând cu sub 20 de puncte marcate. Jumătate din puncte pentru campioana României au venit din paint, iar titularele au înscris în total 72 de puncte.

Principalele marcatoare: Brianna Fraser (23 de puncte pentru Sepsi) / Ancuța Stoenescu (11 puncte pentru Târgoviște)

CSM Satu Mare – CS Rapid București 106-55

Sătmărencele au fost conduse în câteva rânduri pe parcursul sfertului inaugural, ultima dată la 14-10 după un coș marcat de Florina Stănici Diaconu, de acolo urmând un run de 11-0 pentru vicecampioana țării. Dacă până la pauza mare s-a ajuns la peste 20 de puncte între, avantajul gazdelor avea să crească în repriza a doua și la final s-a terminat cu +51 în favoarea lui CSM Satu Mare. Peste jumătate din punctele învingătoarelor au venit din paint (70), rezervele contribuind cu 65 de puncte.

Principalele marcatoare: Sparkle Taylor (37 de puncte pentru CSM Satu Mare, season high) / Florina Stănici Diaconu (27 de puncte pentru Rapid)

Phoenix CSU Simona Halep Constanța – CSM Alexandria 52-58

Echilibrul a caracterizat primul sfert, în care formația din Teleorman a reușit să se ducă la două posesii în față (14-10), ulterior avantajul urcând la 19-11 pe parcursul sfertului al doilea. Phoenix a revenit la două puncte prin reușita Biancăi Fota (23-21), dar până la pauză CSM Alexandria a avut momente mai bune și la cabine s-a intrat cu 27-23. Gazdele au deschis cu 7-0 sfertul trei, de unde adversarele au replicat cu un run de 10-0 și tabela indica 37-31 pentru Alexandria, Phoenix apropiindu-se în mai multe rânduri apoi, dar fără să egaleze (49-46). Oaspetele s-au desprins la 56-46 cu mai puțin de două minute rămase din meci, scorul final fiind 58-52.

Principalele marcatoare: Bianca Voica-Nagy (13 puncte pentru Phoenix) / Analyss Renee Benally (14 puncte pentru Alexandria)

CS Universitatea Cluj-Napoca – BC Sirius Târgu Mureș 34-61

Pe parcursul primelor minute ale partidei a condus Clujul (7-2), de unde Sirius a replicat cu un run de 13-0 încheiat prin reușita lui Griffin (15-7). După ce a câștigat primul sfert cu 16-12, formația pregătită de Carmin Popa avea să încaseze câte 6 puncte în următoarele două sferturi și conducea cu 47-24 la intrarea în ultimele 10 minute. Mureșencele au avut un run de 11-0 spre final, de la 50-32 la 61-32, partida terminându-se cu +27 în favoarea oaspetelor.

Principalele marcatoare: Alexandra Uiuiu (7 puncte pentru Universitatea Cluj) / Dalishia Griffin (18 puncte, 15 recuperări pentru Sirius Târgu Mureș)

CS Agronomia București – Olimpia CSU Brașov 60-55

FCC Baschet UAV Arad a stat, iar meciul dintre AC Triumf Botoșani și KSE Târgu Secuiesc a fost amânat.

Clasamentul este condus de Arad (10-1), iar CSM Satu Mare și Sepsi Sfântu Gheorghe completează podiumul (ambele cu 9-1).

*foto: sportulsatmarean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!