Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rezultatele etapei a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Rezultatele etapei a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Liga Națională de Baschet Feminin a ajuns la etapa a 15-a, în cadrul căreia s-au jucat patru meciuri, după ce duelurile dintre CSM Târgoviște și AC Triumf Botoșani respectiv Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare au fost amânate. Toate duelurile din această rundă au avut loc sâmbătă, 15 ianuarie.

Iată rezultatele etapei a 15-a:

  • FCC Baschet UAV Arad - CS Rapid București 88-46

Arădencele au dominat disputa și au intrat la pauză cu 43-19. În repriza secundă, gazdele au marcat iar peste 40 de puncte, Rapidul replicând de data aceasta cu 27 în total, diferența maximă între echipe fiind de 44 de puncte. Aproape jumătate din punctele Aradului au venit din paint și pe contraatac galben-albastrele au pus 22 de puncte.

Principalele marcatoare: Andreona Keys (20 de puncte) / Florina Stănici Diaconu (23 de puncte)

  • CSM Alexandria - KSE Târgu Secuiesc 78-67
  • Olimpia CSU Brașov - BC Sirius Târgu Mureș 60-78

Până la pauză duelul a fost echilibrat, formația de sub Tâmpa fiind la conducere, 40-39. Mureșul a început să se distanțeze și s-a dus în primă fază la 53-44 în sfertul al treilea, parțialul terminându-se cu 55-50. Formația antrenată de Carmin Popa s-a desprins la 65-54 după un început mai bun de sfert al patrulea și ecartul de peste 10 puncte s-a menținut până la final. Doar 11 puncte au marcat rezervele celor două echipe în acest duel, toate reușitele fiind din partea lui Sirius.

Principalele marcatoare: Latinka Dusanic (20 de puncte) / Dalishia Griffin (29 de puncte)

  • CS Agronomia București - Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța 57-83

Agronomia a condus pe parcursul primului sfert, parțialul terminându-se cu o serie mai bună pentru Constanța (25-20), după care sfertul al doilea le-au adjudecat fără emoții vizitatoarele, primind doar 3 puncte. Phoenix a avut cel mult +30 pe tabelă în acest joc, terminat cu 46 de recuperări și 36 de puncte marcate din paint.

Principalele marcatoare: Laura Vaida (14 puncte) / Sara Run Hinriksdottir (19 puncte)

O singură schimbare s-a produs în Top 4 al LNBF, CSM Alexandria urcând pe locul al doilea după ce a profitat de amânarea derby-ului dintre Sepsi-SIC și CSM Satu Mare. FCC Baschet UAV Arad conduce clasamentul, cu 14-1 bilanț.

*foto: Alina Cojocaru / Facebook Academia Phoenix CSU Simona Halep

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!