Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rezultatele etapei a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Rezultatele etapei a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Patru meciuri s-au jucat sâmbătă, 29 ianuarie, în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, două dintre aceste dueluri fiind echilibrate. Partidele BC Sirius Târgu Mureș - AC Triumf Botoșani și Olimpia CSU Brașov - CSM Satu Mare nu s-au disputat, întâlnirea din urmă fiind amânată după un caz de Covid-19 apărut în lotul grupării de sub Tâmpa.

Iată rezultatele acestei runde:

  • CS Rapid București - CS Universitatea Cluj-Napoca 59-65, după o repriză suplimentară
  • CSM Târgoviște - Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța 69-72
  • CSM Alexandria - Agronomia București 49-33

Alexandria a deschis excelent (7-0), Agronomia reușind egalarea în debutul sfertului al doilea, 18-18 și apoi a preluat conducerea prin coșul Claudiei Cristea. Teleormănencele au intrat cu 28-24 la cabine și n-au cedat apoi niciodată avantajul de pe tabelă. Sfertul decisiv a adus doar șase puncte, fiind câștigat de gazde cu 5-1.

Principalele marcatoare: Myriam Lara Ackerman (19 puncte, 18 recuperări) / Anca Șipoș  (14 puncte, 10 recuperări)

  • FCC Baschet UAV Arad - KSE Târgu Secuiesc 84-59

Aradul a condus aproape în totalitate pe parcursul primului sfert, câștigat cu 18-16, după care oaspetele au menținut jocul echilibrat până aproape de pauza mare, galben-albastrele bifând un run de 11-1 și au intrat la cabine cu 40-30. Arădencele au pus 44 de puncte pe tabelă în repriza secundă, primind în schimb 29, iar în privința punctelor din paint formația gazdă a stat mult mai bine (46-28). Prima clasată din LNBF ajunge la a șaptea victorie consecutivă în campionat și rămâne fără eșec pe teren propriu.

Principalele marcatoare: Andreona Keys (27 de puncte) / Antoinette Lewis (18 puncte)

Sepsi-SIC a avut etapă liberă la finalul acestei săptămâni.

După meciurile din runda cu numărul 17, FCC Baschet UAV Arad are 16-1 bilanț, iar pe podium a urcat CSM Alexandria (11-4), după ce Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare (ambele 12-1) n-au jucat.

*foto: Facebook FCC Baschet UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!