Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rezultatele rundei a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Rezultatele rundei a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin

Patru meciuri s-au jucat în etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin în cursul zilei de sâmbătă, 22 ianuarie. Favoritele acestor partide s-au impus, primele trei clasate rămânând și la finalul acestei runde cu un singur eșec înregistrat în campionat.

Iată rezultatele etapei cu numărul 16:

CS Rapid București - KSE Târgu Secuiesc 59-67

Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța - Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe 64-83

Sepsi a fost în avantaj după fiecare sfert al partidei, diferența maximă înregistrată pe tabelă fiind de 23 de puncte pentru covăsnence. Jucătoarele antrenate de Zoran Mikes au reușit să marcheze 44 de puncte din paint, iar rezervele au contribuit cu 30 de puncte. Phoenix Constanța a încheiat partida cu 50% din spatele arcului de cerc (9/18), zonă din care Vega a fost fără greșeală, 4/4. Cu înfrângerea de pe teren propriu, seria de patru victorii a Constanței s-a întrerupt, în vreme ce Sepsi a bifat al 11-lea meci câștigat la rând în LNBF.

Principalele marcatoare: Jade Quenee Vega (17 puncte) / Brianna Fraser (25 de puncte, 10 recuperări)

BC Sirius Târgu Mureș - FCC Baschet UAV Arad 62-79

CSM Satu Mare - CSM Târgoviște 94-54

Ardelencele au mers la +42 la un moment dat, sfertul al treilea câștigându-l cu 22-4. De altfel, CSM Satu Mare a reușit să marcheze cel puțin 20 de puncte în fiecare parțial, cel mai eficient fiind ultimul din acest punct de vedere. Vicecampioana României a pus 46 de puncte din paint și 26 pe contraatac, fiind la al șaselea meci consecutiv pe teren propriu cu 90+ puncte înscrise la final.

Principalele marcatoare: Sparkle Taylor (28 de puncte, 11 recuperări) / Gabriela Irimia (19 puncte, 9 recuperări)

La finalul rundei, în care au fost amânate meciurile Universitatea Cluj-Napoca - CSM Alexandria și AC Triumf Botoșani - Olimpia CSU Brașov, clasamentul este condus de FCC Baschet UAV Arad (15-1 bilanț), iar podiumul este completat de CSM Satu Mare și Sepsi-SIC (ambele 12-1).

*foto: Facebook CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!