Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

23 de posesii pierdute și un sfert decisiv mai mult decât modest pentru BC CSU Sibiu în SuperCupă

23 de posesii pierdute și un sfert decisiv mai mult decât modest pentru BC CSU Sibiu în SuperCupă

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci oficial al sezonului, în Supercupă, contra lui CSM CSU Oradea. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu a făcut două reprize diametral opuse și s-a văzut învinsă cu scorul de 68-64.

Trupa de pe Cibin a avut un start fulminant de meci și a câștigat primul sfert cu scorul de 24-8. Jocul favorabil a continuat pentru sibieni și în actul secund, când diferența a ajuns la un maxim de 21 de puncte. Elanul oaspeților din SuperCupă nu a durat până la pauză și Oradea a reușit să reducă din deficit, 30-38, după 20 de minute de joc. În sfertul trei cele două echipe s-au anihilat și acesta s-a încheiat la egalitate. În actul decisiv BC CSU Sibiu a fost o umbră a echipei din prima parte a meciului. În primele opt minute sibienii au marcat doar două puncte, câte o liberă de la Falker și Philmore. Oradea nu avea cum să nu profite și s-a desprins la 64-56. Sibiul a mai marcat apoi 8 puncte în final de sfert dar nu a fost suficient pentru revenire și trofeul a rămas la Oradea.

Un aspect negativ în jocul lui BC CSU Sibiu îl reprezintă numărul mare de posesii pierdute, în total 23. Randal Falker a fost „campion” cu 5mingi pierdute, Jordan și Tohătan au avut câte 3 iar Torok și Stewart câte 2. Posesiile pierdute de sibieni le-au permis adversarilor să marcheze 28 de puncte, în timp ce ei au înscris doar 10 puncte după turnover-urile orădenilor.

De menționat este faptul că BC CSU Sibiu a câștigat lupta la recuperare, cu 43 de mingi prinse la panou, față de 31 ale orădenilor. Acest plus a fost șters cu buretele de numărul mare de posesii pierdute.

Primul meci al sezonului a arătat BC CSU Sibiu mai are de muncă pentru a ajunge la nivel dorit și pentru a integra noul backcorut. Dacă există un lucru pozitiv, acela este că prestația modestă a echipei lui Dan Fleșeriu a venit în primul meci al sezonului, nu în ultimul.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!