Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

5 zile de concursuri în colaborare cu Andu Sports la reluarea Ligii Naționale de Baschet Masculin

5 zile de concursuri în colaborare cu Andu Sports la reluarea Ligii Naționale de Baschet Masculin

După cum v-am obișnuit în ultima perioadă, concursurile Baschet.ro în colaborare cu Andu Sports continuă să ofere numeroase premii pentru voi, cititorii noștri, chiar și după această pauză competițională.

Vă invităm să nu ratați revenirea în prim plan a Ligii Naționale de Baschet Masculin, dar și debutul celor de la U-BT Cluj Napoca în play-off-ul FIBA Europe Cup, partide în cadrul cărora vă vom da ocazia de a câștiga noi produse Baschet.ro by Andu Sports.

Modalitatea de a participa este asemînătoare precedentelor concursuri. Va trebui să împărtășiți cu noi „pariul” vostru pentru fiecare partidă în ceea ce privește echipa câștigătoare, împreună cu un argument motivat, răspuns ce va fi postat în secțiunea „Comentarii” a avancronicii duelului respectiv, pe site-ul Baschet.ro. Reamintim că nu vor fi luate în considerare comentariile trimise pe Facebook, Instagram, mesaje directe sau orice altă modalitate.

Partidele și premiile corespunzătoare lor pentru norocoșii câștigători vor fi următoarele:

U-BT Cluj Napoca vs. CSA Steauavestă

BCM U Pitești vs CSM Mediașgeantă

SCM Timișoara vs. Dinamo Știința Bucureștijachetă scurtă

SCM U Craiova vs. CSO Voluntarirucsac

CSM Oradea vs. CSU Sibiuechipament complet de joc

Bayreuth vs. U-BT Cluj Napocashooting shirt

Avncronicile celor 6 partide vor fi disponibile pe site-ul nostru cu aproximativ 24 de ore înaintea fluierului de start, timp în care așteptăm cu interes toate răspunsurile voastre. Mult succes tuturor!

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!