Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

A 16-a confruntare Sibiu – Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.01.2013

 

CSU Sibiu primește vizita lui CSM Oradea pentru confruntarea din cadrul etapei a 18-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2012/13. Va fi cel de-al 8-lea duel direct consemnat la Sala Transilvania, respectiv al 16-lea la general.

Prima întâlnire datează din 3 decembrie 2005, când sibienii s-au impus categoric la Oradea, scor 78-53. Au urmat alte două victorii pentru CSU până la primul succes bihorean.

Scorul general este favorabil Sibiului cu 8-7. În schimb, Oradea are un plus în condițiile în care a câștigat ultimele trei partide oficiale. Din totalul de 15 partide consemnate, oaspeții au învins doar de trei ori.

De notat că cele două echipe s-au întâlnit doar în sezonul regulat. Nu s-au consemnat dueluri în cupă sau în playoff/playout.

CSU Sibiu a câștigat șase din cele șapte întâlniri cu CSM Oradea de la Sala Transilvania. Prima s-a consemnat în primăvara anului 2006 și scorul a fot de 102-74.

Acest rezultat a fost urmat de alte cinci victorii sibiene în fieful acestei formații. CSM Oradea a spart gheața finalmente în sezonul 2011/12. Confruntarea directă, consemnată în prima etapă a sezonului regulat, s-a încheiat cu scorul de 84-67.

Miodrag Perisic, antrenorul principal al lui CSU Sibiu, se află la primul său meci împotriva lui CSM Oradea în această funcție.

În schimb, Cristian Achim are cinci victorii și două înfrângeri împotriva Sibiului de la numirea în funcția de principal al roș-albaștrilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!