Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Broussard: „Cred că suntem pregătiți să avem un sezon de succes”

Aaron Broussard: „Cred că suntem pregătiți să avem un sezon de succes”

În a doua zi a noului sezon din Cupa României intră în scenă și CSM CSU Oradea, gazda grupei B din prima fază, într-o partidă cu Miercurea Ciuc.

Înainte de a-i vedea din nou într-un meci oficial pe sportivii pregătiți de Cristian Achim, site-ul nostru a luat legătura cu unul dintre americanii de la Oradea, Aaron Broussard, pentru a afla părerile lui despre stagiunea 2020-2021 sau despre nivelul la care se află formația sa.

Cum te simți înainte de startul sezonului?

„Mă simt bine. Am fost cu toții într-o lungă perioadă de pregătiri cu multă incertitudine în privința Cupei și a sezonului nostru de baschet, dar e o senzație plăcută să avem din nou meciuri de baschet.”

Ce părere ai despre echipa ta după o lungă perioadă de antrenamente și doar câteva meciuri amicale?

„Consider că avem o echipă puternică. Am devenit tot mai buni pe măsură ce au trecut săptămânile. Arătăm bine ca echipă în timpul antrenamentelor, concurăm unii cu ceilalți, ne împingem pe noi înșine și cred că suntem pregătiți să avem un sezon de succes.”

Care crezi că va fi rolul tău în echipă în acest an?

„Cred că putem spune că rolul meu va fi același. Fac tot ce pot ca să am un impact asupra jocului și să ajut echipa să câștige. Să marchez și să creez șanse pentru coechipierii mei în ofensivă, să am un joc defensiv agresiv și să recuperez.”

Ce părere ai despre echipele din grupa voastră a Cupei României?

„Nu am multe informații despre echipele din grupa noastră. Nu subestimăm niciun adversar. O să observăm fiecare echipă pe măsură ce turneul avansează astfel încât să ne pregătim pentru fiecare partidă, dar focusul nostru a fost să ne pregătim pe noi înșine.”

Crezi că va fi un avantaj să jucați acest turneu pe propriul teren chiar dacă fanii nu vor fi în tribune?

„Nu am fost nevoiți să călătorim astfel că asta poate fi un mic beneficiu pentru noi, să jucăm aici în Oradea dar nu cred că este un avantaj imens. Mentalitatea noastră trebuie să fie aceeași în orice sală și nu ne putem relaxa doar pentru că jucăm acasă.”

În această perioadă te-ai întors acasă? Cum a fost experiența?

„M-am întors acasă în această perioadă, am avut o carantină de două săptămâni când am ajuns acolo. Primele două săptămâni au trecut foarte încet dar nu a fost atât de rău. Unele dintre metodele normale de antrenat acasă nu erau disponibile așa că a fost neobșinuit dar nu a fost o experiență rea. Viața de zi cu zi a fost diferită așa cum sunt sigur că a fost în fiecare țară, dar a fost destul de mult timp de petrecut cu familia ceea ce e în mod normal mai dificil în timpul pauzelor mai scurte dintre sezoane.”

După ce ați pierdut Cupa anul trecut în finală, cât de motivată este echipa ta să o câștige în acest sezon?

„Finala din sezonul trecut e încă în mintea noastră cu siguranță. Dar acum nu ne gândim la nicio finală. Ne vom concentra pe jocurile din fața noastră și ne vom bucura să jucăm meciuri oficiale din nou.”

Bihorenii o vor înfrunta pe CSM VKSC Miercurea Ciuc într-o partidă ce va lua startul luni, 9 noiembrie de la ora 19:00. Confruntarea va fi transmisă în direct de către FRB TV.

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!