Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Broussard, la finalul duelului cu U-BT: „Ne-a fost dificil să intrăm în ritm”

Aaron Broussard, la finalul duelului cu U-BT: „Ne-a fost dificil să intrăm în ritm”

CSM Oradea a fost învinsă în primul meci al finalei cu U-BT Cluj-Napoca (73-62), după o repriză secundă mai bună a alb-negrilor. Totuși, roș-albaștrii au șansa revanșei vineri, 11 iunie, tot în BTarena.

Din tabăra oaspeților, doar doi jucători au înscris minim zece puncte. Este vorba de Cătălin Baciu (13 puncte) și de Aaron Broussard (10 puncte). La finalul partidei, americanul lui CSM Oradea ne-a oferit o declarație în care a analizat jocul echipei sale și a enumerat aspectele care au făcut diferența în favoarea adversarei.

Cred că am intrat greu în meci. Am avut câteva zile de pauză și ne-a fost dificil să intrăm în ritm. Știam că, atât în ofensivă, cât și în defensivă, va fi o luptă. Nu am rezistat până la final, i-am lăsat să își contureze un avantaj consistent și nu am mai reușit să revenim. Nu am avut grijă de minge așa cum trebuia, iar ei au înscris multe coșuri ușoare pe contraatac. De asemenea, au câștigat lupta la recuperare, având astfel mai multe șanse de a marca.

Pentru elevii lui Cristian Achim, disputa din Sala Polivalentă a fost prima confruntare jucată cu public după meciurile din Final Four-ul FIBA Europe Cup. Broussard a vorbit despre atmosfera din BTarena și a prefațat jocul al doilea.

Cu siguranță am simțit energia publicului, a fost un sentiment plăcut să avem un meci normal înainte de finalul sezonului. Ne bucurăm să îi avem pe fani înapoi în sală și, astfel, jocul devine mai entuziasmant pentru noi. Suntem pregătiți pentru partida a doua, până la urmă seria e „3 din 5”. Așa că uităm acest meci, învățăm din el și mergem mai departe.Trebuie să luptăm mai mult la recuperare și să facem cel mai bun joc al nostru încă din primul minut.

Următoarea întâlnire dintre CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca are loc vineri, 11 iunie, de la ora 20, în direct la Digisport 4, Look Sport Plus și FRBTV.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!