Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Broussard: „Mă gândesc la soluții care să mă ajute să pun echipa în cea mai bună postură de a câștiga”

Aaron Broussard: „Mă gândesc la soluții care să mă ajute să pun echipa în cea mai bună postură de a câștiga”

CSM Oradea a câștigat prima partida din seria cu BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 78 la 54. 

După meci, Aaron Broussard, principalul remarcat al aceste prime confruntări, a declarat: 

Ne-am propus să începem meciul cu un nivel ridicat de intensitate. Este important că am reușit să fim agresivi pe tot parcursul meciului în apărare. De altfel în partea a 2-a a acestui sezon am reușit să facem acest lucru din punct de vedere defensiv. Este un lucru care ne ajută să menținem un ritm constant. Știam că va fi un meci de intensitate și este bine că am răspuns provocării în acest fel.

În ceea ce mă privește fac tot ce pot să fac pentru a ajuta echipa să câștige. Îmi dau silința în apărare, acolo unde nu întotdeauna se vede contribuția unui jucător. În atac, atunci când am mingea, mă gândesc la soluții care să mă ajute să pun echipa în cea mai bună postură de a câștiga.

Baschetbalistul american a jucat 18 minute și și-a trecut în cont 22 de puncte (7/11 la două puncte, 2/4 la trei puncte și 2/3 libere), 7 recuperări, 2 pase decisive și o minge pierdută pentru un indice la eficiența de 23 de unități. 

Meciul 2 al seriei este programat joi, 27 mai, cu începere de la ora 19:00, tot în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Despre următorul meci, Broussard a declarat: 

Este o nouă provocare. Trebuie să ne așteptăm la o reacție din partea Piteștiului. Noi știm ce avem de făcut, iar din punct de vedere al intensității este foarte important să menținem acest nivel.

*foto: facebook/ CSM Oradea

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    lasand la o parte cifrele
    ca nu le-am consultat, Broussard mi se pare cel mai bun "realizator" din LNBM. Mana sigura, cerebral, calm, altruist, destul de constant.

    Pareri? Contracandidati? :)

    cu 2 ani în urmă (26.05.2021)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @
      mie anul trecut mi s-a parut cuva in lupta directa cu Petrica, pentru titulatura asta...
      anul asta in schimb, il y a pas photo, cum ar zice francezul...

      cu 2 ani în urmă (26.05.2021)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Hurricane is comming
    Problema adversarilor noștri este că anul acesta avem pe final de sezon toți jucătorii americani în creștere de formă sau chiar în vârf de formă, în afară de Broussard care joacă mereu foarte bine și ne aduce aminte de Zeno sau chiar mai bine de Kris Richard prin constanța sa, au crescut Green și de dinainte Holt, Watson fiind român nu-l punem la socoteală că el joacă parc-ar fi Costel Cernat acum 40 de ani sau Toni Alexe acum 20 de ani, dar a mai ieșit din amorțeală și Moore de nu mai știe Împăratul nostru pe care să-l bage și pe care nu! Iar dacă ținem cont că sârbo-muntenegrenii de la noi sunt mereu buni sau foarte buni și că românii Baciu și Bobe cresc de la meci la meci, iar juniorii Fometescu, Petrescu și Marinău progresează de parcă vor să fie draftați în NBA, atunci ce șanse mai au adversarii noștri???

    cu 2 ani în urmă (26.05.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!