Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Broussard, MVP-ul meciului dintre Benfica și CSO Voluntari

Aaron Broussard, MVP-ul meciului dintre Benfica și CSO Voluntari

Benfica Lisabona și CSO Voluntari s-au duelat în preliminariile FIBA Europe Cup – ediția 2021/2022. Lusitanii au avut câștig de cauză, 83-77 și continua lupta pentru faza grupelor din competiția europeană.

La partida cu CSO Voluntari, Aaron Broussard a fost cel mai bun jucător de pe teren, la primul joc oficial pentru gruparea portugheză. Americanul a ajuns în această vară la Benfica, după două sezoane petrecute la CSM CSU Oradea.

Titular în echipa sa, Aaron Broussard a petrecut 33 de minute pe parchet și a strâns 22 de puncte, 7 recuperări, 6 pase decisive, 4 turnovers și o intercepție. El a marcat 5/8 de la 2 puncte, 3/5 de la 3 puncte și 3/4 de la linia de fault pentru index al eficienței de 26 de unități.

De la gruparea lusitană s-a mai remarcat Betinho Gomes cu 18 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

Benfica se va duela mai departe cu învingătoarea partidei dintre Donar Groningen și Swans Gmunden.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!