Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Broussard rămâne la CSM Oradea

Aaron Broussard rămâne la CSM Oradea

În cursul acestei dimineți, CSM Oradea a anunțat că Aaron Broussard va fi în continuare jucătorul echipei bihorene. În urma acestei mutări, singurii baschetbaliști care lipsesc față de sezonul 2019-2020 au rămas Sean Barnette, Kris Richard și Kristijan Krajina.

Aaron Broussard și-a început cariera la UMF Krindavik, în stagiunea 2012-2013. Apoi, sportivul de 1m96 a mai trecut pe la Sorgues Basket Club, Fos Sur Mer, MKS Dabrowa Gornicza, BC Anwil și Nizhny Novgorod.

În vara anului trecut, baschetbalistul american a ajuns la Oradea, unde a înregistrat cifre foarte bune. Pe plan intern, Broussard a adunat 12.2 puncte, 4.9 recuperări, 2.9 pase decisive și 1.9 intercepții. În schimb, în FIBA Europe Cup, jucătorul de 30 de ani a contabilizat 13.6 puncte, 4.3 recuperări, 3.8 pase decisive și 2 intercepții.

Așadar, Aaron Broussard devine al 4-lea baschetbalist străin care rămâne la CSM Oradea, după ce, în cursul ultimelor săptămâni, au mai fost anunțați Nikola Markovic, Arturas Valeika și Dragan Zekovic. De asemenea, mai rămân sub comanda lui Cristian Achim următorii jucători: Giordan Watson, Cătălin Baciu, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu și Edward Petrescu.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    Broussard
    E musai sa imi exprim bucuria, din punctul meu de vedere a fost cel mai in forma jucator din echipa sezonului trecut. Impreuna cu Markovic, a fost un nucleu de motivatie, si sincer, daca mi s-ar da sa aleg intre cine sa continue la echipa dintre Broussard si Richard, mi s-ar parea o idee mult mai buna Broussard.

    cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Cea mai mare calitate a lui Richard e cetățenia... De asta are și pretențiile care le are de la Oradea...

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    • CSM Oradea 2 Fairplay:

      Romanii
      Mie mi se pare ca un naturalizat e mai mult decat suficient. Il mai avem si pe Baciu, Bobe, Fometescu care sa mai intre cand ia pauza Gicu. In ciuda faptului ca Watson a avut un sezon mai slabut, am dat vina pe impartirea posturilor, asa cum s-a intamplat si cand a jucat la Cluj cu Kariniauskas, cand ambii au dezamagit, iar cand au fost amandoi la Oradea, Kariniauskas a luat prim-planul. Cred ca daca i se acorda prioritate si incredere lui Watson, chiar daca nu se ridica la nivelul lui Richard, nu e cu mult mai prejos. Am vazut multe faze bune de la el in momente cheie cand era principalul coordonator de joc.

      Acuma, cu siguranta ca e o valoare certa Richard. Dar daca pretentiile lui salariale au crescut inclusiv fata de sezonul trecut, cand ne plangeam initial ca i-am marit salariul si nici nu poate juca pe post de roman, atunci deja incep sa am semne de indoiala cu privire la necesitatea lui in echipa. Cred ca sunt mai mari sansele sa il ia Clujul, care, daca pana acum puteai spune doar mai timid ca are cel mai mare buget, acum nici nu se pune problema. Eu sunt de parere ca cei doi Richards s-ar descurca de minune impreuna pe 1-2 si asa Clujul ar rezolva indiscutabil problema romanilor.

      La fel, si Broussard joaca bine posturile 1-3, chiar mai bine as zice, in special pe 3, si sunt curios ce post vom aduce daca nu se insista pe Richard.

      cu 3 ani în urmă (04.07.2020)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    Richard, nu cred ca va juca la Oradea acum, dupa cum arata contingentul de romani aflati la dispozitia lui Achim..
    asadar, chiar daca a obtinut cetatenie romana, nu cred ca momentan va juca in Romania, daca ar avea oferte mult mai consistente din afara si cred ca are. chiar daca a jucat doar un singur meci pentru nationala , contra Spaniei nu a facut-o rau deloc, fiind laudat de catre Sergio Scariolo atunci... prin urmare obtinerea cetateniei a fost de bun augur nu numai pentru nationala, dar si pentru el cred. interesant unde se va duce.

    cu 3 ani în urmă (05.07.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!