Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Johnson: „Oamenii trebuie să aibă răbdare cu noi pentru a vedea cât de departe vom ajunge”

Paul Olar

Paul Olar
27.03.2016

SCM U Craiova a obținut o victorie mare sâmbătă seara, învingând pe CSM CSU Oradea, scor 81-77. La fel în multe dintre etapele actualului sezon, Aaron Johnson a oferit prestații convingătoare.

Împotriva bihorenilor, americanul totalizat 17 puncte, 9 pase decisive și 5 recuperări, statisticile sale formând un indice al eficienței de 24. Total Baschet a luat legătura cu Johnson, care a explicat ultimele rezultate obținute de către doljeni. 

Aaron, ați răpus liderul campionatului. Cum a fost disputa?

Meciul cu Oradea a fost dificil. Știam că ei joacă tare și agresiv. Faptul că ești prima clasată impune un oarecare respect. A trebuit să stopăm agresivitatea lor și să ne asigurăm că evoluăm bine atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv.

Veneați totuși după o înfrângere dureroasă la Cluj-Napoca…

Nu a fost greu să ne revenim după eșecul de la Cluj. Știam că am jucat bine, planul a funcționat, însă liberele ratate în final au contat enorm.

Poți descrie în câteva cuvinte rolul tău din angrenajul Craiovei?

Rolul meu este să fiu vocal și să mă asigur că atacul și apărarea sunt pregătite. De asemenea, sarcina mea este să duc mingea la coechipieri aflați în poziții bune. Practic, trebuie să fiu un antrenor în teren.

Cum ți se pare Craiova odată cu schimbările din staff-ul tehnic?

Nucleul de jucători a rămas neschimbat, doar că antrenorul nostru secund a devenit principal. El vrea să prestăm un baschet agresiv. Între timp, a sosit și Dragan Aleksic, care ne explică pe larg aspecte din atac și apărare. Ne ajută totodată să creăm mai mult spațiu pe teren, pentru a ne ajuta reciproc.

Cât de departe poate ajunge Craiova în actualul sezon?

Oamenii trebuie să aibă răbdare cu noi pentru a vedea cât de departe vom ajunge.

*Foto: Andor Marton

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    Bravo
    Este cel mai tare point guard din liga,din pct meu de vedere poate subiectiv,si pune mereu suflet când joacă.Atunci când el nu e ,jocul suferă mult.

    cu 8 ani în urmă (27.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova SOUTH WEST :

    Cresterea
    Cresterea jocului echipei a venit odata cu Hardgrove, si iesirea din joc a lui Micici si Bozovici, MF Johnson a avut nenumarate meciuri slabe spre foarte slabe.

    cu 8 ani în urmă (27.03.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    SW
    Poti sa si argumentezi?
    Nu de altceva, dar EU consider ca AJ este cel mai bun din Romania!!!!

    cu 8 ani în urmă (28.03.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Gully
    E cam adevărat ce a spus South West , datorită lui Hargrove jocul si presiunea unor jucători s-a schimbat, si asta pentru că echipele adverse încearcă să-l țină mai bine pe Hargrove, cea ce înseamnă că Johnson se poate mișca mai lejer, si se vede o lejeritate mult mai în bine în Johnson, vorbind în coșuri marcate, mobilitatea lui pe teren și ar mai fi mai multe. Hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (28.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!