Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Abdul Gaddy, după primul meci pentru Oradea: „Am fost primit foarte bine”

Abdul Gaddy, după primul meci pentru Oradea: „Am fost primit foarte bine”

CSM CSU Oradea s-a impus în duelul cu Rapid București, 80-69 pe teren propriu în etapa a șasea din Top 10. Rezultatul de sâmbătă, 16 martie, i-a dus pe bihoreni la 11-3 în clasamentul fazei secunde a Ligii Naționale.

Confruntarea din Oradea Arena a consemnat debutul lui Abdul Gaddy în echipamentul vicecampionilor. Americanul a venit de pe bancă și a încheiat cu 3 puncte, 7 pase decisive, 2 recuperări și 2 mingi pierdute în 16 minute. În privința assist-urilor, el a fost liderul „Leilor Roșii”.

La finalul partidei cu Rapid, conducătorul de joc a oferit câteva declarații pentru csmoradea.ro și a început astfel:

„A fost un meci bun, disputat un compania unui adversar redutabil. Este limpede că ne dorim să jucăm mai bine decât am reușit în această seară, astfel încât partea bună este că avem loc de îmbunătățit.”

Fundașul în vârstă de 32 de ani a tras câteva concluzii după contribuția avută în acest meci:

„Sunt mulțumit de aportul meu având în vedere că a fost primul joc pentru mine alături de noua echipă. Cu siguranță că picioarele nu sunt acolo unde mi-aș dori. De asemenea, continui să aflu și să descopăr lucruri despre colegi. Am fost primit foarte bine, mă încurajează toată lumea să fiu activ și implicat.

Cred că puteam să-mi asum mai multe, cu precădere la finalizare. De asemenea, trebuie să fiu mai agresiv cu mingea în mână și astfel să creez oportunități pentru colegi. Urmează să port noi discuții cu antrenorii și sunt convins că lucrurile vor merge înspre bine.”

În încheiere, Gaddy a prefațat perioada următoare pentru CSM Oradea:

„Mi s-a spus că este o ligă dificilă și că sunt echipe și jucători de certă valoare. Ca urmare mă aștept la meciuri dificile, fiind în deplasare, iar în TOP 10 întâlnești doar echipe care au obiective înalte. Nu va fi ușor, dar am încredere că respectând adversarul așa cum se cuvine și tratând meciurile cu seriozitate putem să obținem ceea ce ne dorim.”

„Leii Roșii” vor avea parte de deplasări succesive, la Voluntari și Brașov, în următoarea săptămână. Primul duel se va juca pe 20 martie, iar cel din urmă pe 23 martie. Ambele jocuri vor fi transmise la televizor.

*foto: Facebook CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Gaddy
    Desigur e greu sa-ti faci o impresie doar dupa o prima aparitie de 16 minute.Dar omul pare serios,are stiinta jocului,are experienta ,este altruist si cu siguranta va fi un castig pentru echipa.
    Provocarea pentru Achim va fi sa-l integreze cat mai rapid in angrenajul echipei.
    Urmeaza un meci greu la Voluntari,unde probabil Gaddy va reusi sa arate mai mult din ceea ce stie,daca va primi minute mai multe,si cred ca asa ar fi normal,pentru noi rezultatul va fi doar unul de palmares.

    cu 1 lună în urmă (17.03.2024)
    • varu silvois:

      Probabil orădenii au o întrebare pe buze
      si anume nu dacă e util transferul, ci dacă e macar la nivelul lui Neal. Rămâne de văzut.

      cu 1 lună în urmă (17.03.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!