Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACADEMIA DE BASCHET. Scrisoare către antrenorii aflați în criză de rezultate!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.11.2011

Academia de Baschet găzduiește astăzi o scrisoare a profesorului Davidescu către antrenorii echipelor afla în criză de rezultate.

Chiar dacă în aceste zile echipele ce se potrivesc modelului sunt cele ale Otopeniului, Piteștiului sau Miercurei Ciuc, materialul este unul atemporal, universal valabil, cu sfaturi utile oricărui antrenor, cu atât mai mult celor aflați la început de carieră.

Gândește-te că ești liber de contract și ți se propune să antrenzi propria ta echipă. Gândește-te la rece, cu un cap nou, ce este de făcut, ce greșeli a facut vechiul antrenor (nu TU ai fost antrenorul).

Întregul material îl puteți citi accesând acest LINK.


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!