Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Achim, înaintea duelului cu Szolnok: „Cred foarte tare în jucătorii noștri”

Achim, înaintea duelului cu Szolnok: „Cred foarte tare în jucătorii noștri”

CSM CSU Oradea se pregătește de o nouă deplasare în cupele europene. Următoarea adversară a vicecampioanei României este Szolnok, o grupare din prima ligă a Ungariei.

Bihorenii nu au început prea bine noua ediție a FIBA Europe Cup și au pierdut primele două jocuri. Prin urmare, elevii lui Cristian Achim sunt motivați să își ia revanșa și să obțină victoria pe terenul lui Szolnok, pentru a continua să spere la calificarea în faza următoare.

Ne așteaptă un nou meci în deplasare în cupele europene. Din păcate l-am pierdut pe primul, dar este limpede că avem neapărată nevoie de cel puțin o victorie din următoarele două deplasări. Jocul de la Szolnok este foarte important pentru noi în contextul actual. Mergem la Szolnok să încercăm să câștigăm. Acolo este o atmosferă incendiară. O sală cu tribunele foarte aproape de teren și de băncile echipelor. Este clar că ne așteaptă un meci foarte greu, dat fiind faptul că vine multă lume la meciurile lui Szolnok, iar publicul lor știe să pună presiune pe echipa oaspete. Pe de altă parte, eu cred foarte tare în jucătorii noștri. Au o anumită valoare și sunt convins că o vor demonstra. Sper să jucăm la valoarea noastră în meciul de la Szolnok. Nimic mai mult”, a declarat Achim, conform csmoradea.ro.

Duelul dintre CSM Oradea și Szolnok are loc miercuri, 27 octombrie, la ora 19:00, și poate fi urmărit, în direct, pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!