Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Am crezut că vom veni și vom avea un joc ușor, mai ales că am câștigat șapte din ultimele opt meciuri”

Aco Todorov: „Am crezut că vom veni și vom avea un joc ușor, mai ales că am câștigat șapte din ultimele opt meciuri”

SCM U Craiova a fost învinsă clar de SCM Timișoara în epilogul etapei a 2-a din Liga Națională de Baschet Masculin – ediția 2019/2020. Oltenii au fost conduși în permanență pe tabelă și au pierdut la final cu scorul de 73-84. Aco Todorov, antrenorul lui SCM U Craiova a tras concluzii în cadrul conferinței de presă de după meciul desfășurat pe Bega.  

„Aș vrea să felicit echipa adversă pentru victorie, deoarece au arătat cu totul altceva în prima repriză față de prima etapă. După ce am văzut cum Piteștiul a condus aici cu 30 de puncte, am crezut că vom veni și noi și vom avea un joc ușor, mai ales că am câștigat șapte din ultimele opt meciuri. Acest rezultat se datorează unei prime reprize teribile, când ne-au ucis la fiecare capitol al jocului. Apoi, a fost o a doua repriză mult mai bună. Am avut șansa să ne apropiem, am ratat un lay-up, am ratat niște libere, ei au marcat de la 3 puncte. O diferență de 11 puncte arată diferența realistă din acest meci. Trebuie să ținem cont că Timișoara e o echipă bună și ce s-a întâmplat în prima etapă cu Piteștiul a fost doar o seară proastă, la fel ca prima noastră repriză. Au un antrenor în primii trei din România, nu o spun ca să îi supăr pe ceilalți. Îl respect foarte mult pe Dragan și pentru ce a făcut aici. E etapa a doua, mai e mult de jucat. Sunt sigur că vom avea alte 12 meciuri grele, la fel ca timișoara. Ne focusăm pe obiectivul nostru, să câștigăm ceva anul acesta.

Întrebat despre șansele pe care echipa sa le-a ratat în sfertul 4, antrenorul Craiovei a spus:

„Am avut un lay up cu care puteam să ajungem la o posesie, l-am ratat, recuperare ofensivă, am ratat din nou... când ratezi atât baschetul este un joc al șansei și când nu profiți de șansele tale oponentul nu va rata la infinit. Am pierdut meciul în prima repriză. Ei au avut 19 puncte din greșelile noastre din prima repriză. În a doua repriză doar 2. Am câștigat a doua repriză la 10 puncte, dar aparent nu a fost de ajuns”

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!