Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Actualizare. Antrenanentul cu public al celor de la SCM U Craiova a fost anulat

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.04.2014

Actualizare. 3.04.2014, ora 12:00

„Din motive organizatorice antrenamentul programat în această seară, începând cu ora 19:00, alături de fani se reprogramează pentru o data ulterioară”, se redă pe pagina oficială de Facebook a clubului din Bănie.


Spectatorii olteni vor putea urmări toate elementele unui antrenament obișnuit: încălzire, aruncări la coş, stretching, alergări, tactică, joc-şcoală, totul începând cu ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Joi seara la ora 19:00 vă invităm la antrenamentul cu public al echipei noastre. Antrenamentul se desfășoară la Sala Polivalentă din Craiova, se arată în comunicatul emis de către clubul craiovean.

Craiovenii vor pleca în cursul zilei de vineri către Ploiești și vor trata meciul cu maximă seriozitate fără a face calcule pentru un adversar mai facil în primul tur din play-off după cum a declarat și managerul echipei Marius Toma.

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    bureau
    Ce stiti de Bureau? Se anunta acum cateva zile ca are leziune la menisc. Sper ca nu e adevarat pt ca atunci nu va sta doar 10 zile cum era mentionat ci mult mai mult. Ar fi o pierdere grea pt Craiova. Tin minte ce am patit noi anul trecut cu Topchov care a jucat in play-off cu probleme la menisc si a fost departe de ce arata in sezonul regulat.
    Probabil ca e altceva si nu leziune.

    cu 10 ani în urmă (03.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!