Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZARE. Mihai Paul despre Oradea: ”Joacă un baschet frumos, dar individual nu sunt de speriat”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.01.2013

Mihai Paul consideră că CSM Oradea practică un baschet frumos, dar individual și că echipa sa are șansa de a câștiga patida de sâmbătă.

În primul rând, cred că în tur puteam câştiga dacă nu aveam accidentaţi. Mi se pare o echipă accesibilă. Joacă un baschet frumos. Dar individual nu sunt de speriat aşa că avem şansa noastră. Trebuie să ţinem cont că sunt într-o formă mai slabă, mai ales după ce au ratat calificarea în FinalFour-ul Cupei României. Să sperăm că putem să profităm de acest lucru, a declarat fundașul joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Referitor la meciul cu U Mobitelco din etapa trecută, pierdut de CSU Atlassib cu 76 – 89, Paul spune că replierea în apărare a fost principala problemă a echipei sale.

Prima problemă a fost tranziţia defensivă  şi am avut timp săptămâna asta să lucrăm. A fost o perioadă în care au venit jucători noi, am avut meciuri din 3 în 3 zile şi a fost foarte greu să pregătim cum trebuie jocurile. Acum sperăm că o să fie mai bine.

Întrebat despre obiectivul echipei, fundașul în vârstă de 31 ani a spus că este calificarea în PlayOff, țel ce poate fi atins dacă vor câștiga toate meciurile de pe teren propriu.

Fiecare victorie este importantă, dar în primul rând contează meciurile de acasă. Dacă câştigăm toate meciurile de acasă avem şanse foarte mari să intrăm în Play-Off.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și CSM Oradea este duminică, de la ora 18:00, în direct pe DigiSport.

Foto: csufans.ro

Notă
Ne cerem scuze pentru eroarea apărută în textul inițial 

11 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    ?
    Daca CSM Oradea are joc individualist....ce putem spune de Sibiu...atunci?
    Cu tot respectul Mihai Paul ... dar aici nu ai dreptate!

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • iulian09 :

    !!
    Cica Oradea este in forma slaba !!!
    Lasa-ne!

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    "forma slaba"
    Nu stiam ca esti atat de spiritual,(glumesti sau te imbeti cu apa?)ne vedem la meci si asteptam cu interes si alte declaratii la fel de mirabolante si despre alte echipe.

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    declaratii...
    Salutare, Declaratia lui Mita nu este chiar asa de utopica avand in vedere ca meciul pierdut la Cluj in returul sferturilor cupei l-am pierdut pe fondul unui joc individualist si greseli in apararea colectiva. Probabil la asta s-a referit Mita. Insa, nu poti generaliza in urma unui singur meci, mai ales ca in majoritatea partidelor am jucat colectiv si agresiv. In meciul cu Pitesti am vazut ca jocul nu mai este la acelasi nivel ca in tur, iar confruntarea cu Dinamo nu este un etalon. Cred aceasta declaratie este benefica mai degraba pentru CSM Oradea si ii multumim lui Mita ca ne striga el "trezirea". :) Sper sa fie un meci spectaculos la Sibiu

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    viziuni
    Evolutia generala de pana acum a oradenilor a fost cum vreti voi dar in nici un caz individualista. Ca in ultimul timp au avut evolutii mai slabe, de acord dar totusi, Mita ......stiu ca trebuie sa va motivati dar nu va imbatati cu apa rece! Orice are sansa lui in viata, difera doar gradul de realizare a acesteia: de la 0% la 100%.

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Florin4D :

    Mitza
    Cat de paralel sa fii sa declari despre echipa cu cea mai mare medie de assisturi pe meci ca practica un joc individualist ? ba mai mult, sa spui ineptia asta si sub un top peiorativ, cand tu in calitate de PG ce reprezinti echipa care nu-i nici in primele 12 in privinta assisturilor / meci si practici un joc de echipa mai brownian si mai haotic ca moleculele.

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • JOHNNY R. :

    neintelegere
    Parerea mea de sibian, dupa ce am citit interviul si pe www.csusibiu.ro, ca virgula a fost pusa gresit, trebuia pusa dupa "baschet frumos", Mihai Paul a zis ca jucatorii luati individual nu sunt de speriat, nicidecum ca jocul e individualist!!!Uitati-va si la declaratia lui Perisic care spune despre Oradea si despre jocul ei colectiv foarte bun!!!Cel mai bun sa invinga.

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    @johnny r
    tind sa cred ce zice johhny r......e mai mult decat plauzibil!!! ce face o virgula.....o stire "bomba, soc" :))))!!!

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • CS Concordia Chiajna Nicusor :

    corectare
    Cititi declaratia de aici
    http://www.csusibiu.ro/stiri.php?id=399

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • katamaxx23 :

    Re
    Mihai Paul.. Stii ce spune vulpea de struguri. ;)

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @johnny
    nu s-a uitat nimeni la virgula sau la punctul acela.. cand e rost de scandal nu mai conteaza nimic :)). eu cred ca zice bine ce zice paul. cu o zona facuta perfect le-ai taiat elanul. la asta se refera si el. la oradea nu prea exista jucatori gen dykes, hargrove, seals care sa iti sparga orice zona sau orice aparare..

    cu 11 ani în urmă (18.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!