Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. Hristo Nikolov spre CSU Ploieşti ?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.12.2012

ACTUALIZARE 26.12 - 22:10

Conform gong.bg, site care a preluat acest articol, Hristo Nikolov nu are nicio ofertă din partea campioanei Bulgariei - Lukoil Academic Sofia. Se pare că sportivul nu doreşte să revină în ţara sa natală, cel puţin în următoarea perioadă. De asemenea conducerea clubului Lukoil a infirmat această informaţie.

Conform surselor noastre Nikolov ar fi foarte aproape de CSU Ploieşti. Extrema se află în tratative cu campioana en-titre a României şi ar putea semna în cursul zilei de joi. Cert este că Nikolov şi-a încheiat contractul cu "U" Mobitelco, înţelegere care a expirat la finele acestui an.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

-------------------

Hristo Nikolov, extrema bulgară a echipei U Mobitelco Cluj-Napoca, are o ofertă concretă de la cea mai puternică echipă a țării sale natale, Lukoil Academic Sofia. Potrivit surselor TotalBaschet, jucătorul de 27 ani se întoarce în cursul zilei de miercuri (26.12) în România pentru a-și negocia rezulierea înțelegerii cu formația pregătită de către Niksa Bavcevic.

Venit la Cluj în această vară după un an petrecut în Ungaria, alături de Szolnok Olaj KK, Nikolov a bifat 15 prezențe în echipamentul lui U Mobitelco în Liga Națională, având medii de 14.9 puncte, 4.4 recuperări, 2.8 pase decisive, 1.9 intercepții și 2.1 posesii pierdute pentru 15.3 la eficiență în 34 minute pe meci. Hristo a mai jucat în România pentru Steaua București, pe parcursul sezonului 2010/11.

De notat că Lukoil Academic a participat în EuroCup, competiție în care a avut două victorii și patru înfrângeri în prima fază a competiției, fiind eliminată. Bulgarii s-au despărțit de americanul Mohammed Abukar și caută un înlocuitor pentru acest jucător.

Actualmente Lukoil Academic are 9-1 la general în campionatul intern al Bulgariei și ocupă prima poziție în clasament. Este campioana în exercițiu a acestei țări, având o serie de zece titluri naționale consecutive.

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ray20 :

    ...
    Sper sa nu fie adevarat, dar daca totusi e, pot spune doar atat: da'ti o palma, mercenar mic :)

    cu 11 ani în urmă (27.12.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    ray20
    A fost de acuma cateva saptamani luat in colimator de catre marele manager in legatura cu prestatiile sale, iar acest fapt se pare ca l-au determinat sa-si gaseasca o echipa unde poate sa joace. Cred in continuare ca este unul dintre cei mai buni jucatori din campionat in momentul de fata, iar daca are sa ajunga la Ploiesti 110% au sa castige campionatul.

    cu 11 ani în urmă (27.12.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    ray
    nu e mercenar, e jucator profesionist, joaca acolo unde are contract... daca clujul era multumit de prestatiile lui, trebuia sa-l tina, si juca la cluj mai departe (un profesionist nu poate si nu trebuie sa-si taie de pe lista anumite optiuni doar pe baza unor rivalitati locale)

    cu 11 ani în urmă (27.12.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @fuzzywuzzy
    Nu prea inteleg eu ce are scula cu prefectura..... Din pacate in ultima perioada Nikolov a fost pe o panta descendenta jucand tot mai prost de la meci la meci si culminand cu tentativele de unu la unu din meciul cu Craiova, tentative bune doar sa piarda mingea..... Poate ii vine cimpanzeului ca el joaca prost, poate nu..... in ultima vreme a fost depasit de ROss cu doua ture la fiecare meci.... Oricum inarticol scrie ca aea contract pana la sfarsitul anului deci se poate sa fie o chestie premeditata plecarea ..... In fine regret plecarea lui Nikolov de la inceputul sezonului dar nicidecum a celui care a fost Nikolov in ultimele meciuri.....

    cu 11 ani în urmă (27.12.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    TotalBaschet
    http://u-mobitelco.ro/seniori-1/echipa-a-revenit-la-antrenamente-1831.html

    cu 11 ani în urmă (27.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!