Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. Ionuţ Georgescu: "Suntem fericiţi însă nu doream să câştigăm cu preţul accidentării lui Jones"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2011

Ovidiu Teleabă a făcut o greşeală incredibilă, sâmbătă seară, evoluând în acelaşi timp cu 5 jucători străini pe teren. În urma acestui fapt CS Gaz Metan Mediaş va pierde partida cu 20-0 şi nu va primi punctul pentru înfrângere.

Mai citiţi şi:

Mike Jones s-a accidentat grav în meciul cu Gaz Metan Mediaş

UPDATE. INCREDIBIL. CS Gaz Metan Mediaş a evoluat cu cinci străini pe teren

În pauza meciului de la Mediaş Total Baschet a luat legătura cu Ionuţ Georgescu care s-a arătat extrem de fericit pentru această victorie.

Sunt foarte fericit că vom câştiga cu 20-0 deoarece Mediaşul a avut în teren 5 jucători străini. Am fost foarte agitat înaintea acestui derby mai ales datorită presiunii jocului însă acum sunt extrem de mulţumit. Am fost atenţi şi am speculat greşeala pe care au făcut-o adversarii.

Referitor la accidentarea lui Jones, Georgescu speră să nu fie ceva grav. De asemenea preşedintele executiv al prahovenilor a afirmat că această victorie este dedicată lui Jones şi finanţatorului Sebastian Ghiţă care îşi serbează ziua de naştere.

După primele analize se pare că Mike Jones are o luxație la genunchi. Nu este ceva foarte grav, el va sta cel puţin două săptămâni. În acest moment este la Târgu-Mureș și urmează să aflăm ce va urma pentru el. Oricum nu ne prinde deloc bine această accidentare. Nu doream să câştig cu preţul acesta. Sper ca Mike să fie în regulă foarte repede. Această victorie este dedicată lui Mike şi lui Sebastian Ghiţă căruia îi urăm La Mulţi Ani la împlinirea vârstei de 33 ani. Am ales să jucăm în continuare pentru oamenii care au venit să vadă baschet.

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    Ha, ha ,ha
    rau ati ajuns, sa va bucurati cand castigati un meci la masa verde

    cu 12 ani în urmă (12.11.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gisedas :

    verifica
    Verifica scorul.am castigat si pe teren desi meciul trebuia sa se incheie...

    cu 12 ani în urmă (12.11.2011) Raspunde
  • cronicar :

    @gisedas
    "Sunt foarte fericit că vom câştiga cu 20-0 deoarece Mediaşul a avut în teren 5 jucători străini"

    cu 12 ani în urmă (12.11.2011) Raspunde
  • sherlockholmes :

    @ cronicar
    Si mediasul s`ar fi bucurat daca ar fi castigat asa...acum mai verifica odata scorul, chiar daca in declaratie a fost spus altceva :)

    cu 12 ani în urmă (13.11.2011) Raspunde
  • atomtörpe :

    hmm
    bucuria aia era penibila.va doresc sa nu aveti satisfactii mai mari niciodata

    cu 12 ani în urmă (14.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!