Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

ACTUALIZAT. Mediaş a jucat cu Craiova fără antrenorul Teleabă

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.03.2012

ACTAULIZAT: Conform Nova TV Mediaș, Ovidiu Teleabă a suferit o cădere de calciu si a fost transportat la Spitalul Muncipal Mediaş, unde i s-au administrat perfuzii.

Acesta nu a rămas însă internat. Gaz Metan a fost condusă de pe margine de antrenorul secund, Dan Popa care a dedicat victoria cu Craiova colegului său de pe banca tehnică.

Ovidiu m-a sunat înainte de meci, mi-a spus că are ceva probleme de sănătate şi nu poate să ajungă. Îi transmit multă sănătate, îi dedicăm victoria cu Craiova, îi dorim să se facă sănătos cât mai repede şi să sperăm că mâine îl avem la antrenament” a spus Dan Popa pentru sursa citată.

---------------------------------------------------------

Gaz Metan Mediaş dispută meciul cu SCM U Craiova, contând pentru sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin - ediţia 2011/12, fără antrenorul principal Ovidiu Teleabă. Din câte se pare tehnicianul ardelenilor are probleme medicale ce au necesitat spitalizare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tina :

    bravo
    felicitari domnule antrenor secund!

    cu 12 ani în urmă (29.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!