Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adam Mirkovic: „Echipa din Oradea ar trebui să fie obosită, însă nu ne putem baza pe acest lucru”

Adam Mirkovic: „Echipa din Oradea ar trebui să fie obosită, însă nu ne putem baza pe acest lucru”

SCM Timișoara primește astăzi, de la ora 18:45, vizita celor de la CSM CSU Oradea, într-un meci contând pentru etapa a 6-a a grupei A din LNBM. Timișorenii au jucat în acest sezon cinci meciuri oficiale, jumătate din câte au disputat bihorenii. Adam Mirkovic, extrema alb-violeților, a prefațat duelul cu campioana.

„Ne-am antrenat bine în această săptămână, vrem să dăm totul, să reuşim un joc bun împotriva campioanei. În mod normal, echipa din Oradea ar trebui să fie obosită, însă nu ne putem baza pe acest lucru, pentru că are în componenţă jucători foarte buni pe fiecare poziţie. Are şapte străini la rotaţie, vom avea de luptat contra lor, va fi dificil să învingem. Mă simt bine la Timişoara, sunt aici de trei luni şi totul este în regulă. Mă înţeleg bine cu antrenorul şi cu colegii mei, este o organizare bună”, a declarat sârbul de 28 de ani pentru site-ul oficial al SCM-ului.

Adam Mirkovic s-a alăturat în această vară celor de la SCM Timișiara și în cele cinci etape de până acum are medii de 11 puncte, 3,8 recuperări, 1 assist, 1,8 turnovers și 12,8 eficiență în 25:36 minute. A găsit ținta cu peste jumătate din aruncările încercate, având 72,2% reușite la șuturile din semicerc, 55,6% la triple și 93,3% la libere.

Bănățenii au disputat cele cinci meciuri oficiale din acest sezon în grupa valorică A din Liga Națională și au un bilanț de 2 victorii și 3 înfrângeri. Cu 7 puncte, bănățenii sunt pe locul 6, la egalitate cu alte trei echipe, clasate pe pozițiile 4-8. Orădenii au jucat 10 partide oficiale în acest sezon, cele cinci din campionat (3 victorii, 2 înfrângeri, pe locul doi cu 8 puncte), SuperCupa României (câștigată) și cele patru jocuri din FIBA Europe Cup în care s-au impus și au avansat în faza următoare.

Primul duel stagional dintre SCM Timișoara și CSM CSU Oradea are loc în această seară, de la ora 18:45, la Sala Constantin Jude. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

*foto: Baschet SCM Timișoara facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!