Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adam Solazzo: "Sunt încântat că am ajuns în Europa şi că mă voi bate la titlu"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.08.2012

Adam Sollazzo, ultima achiziţie a Leilor din Banat a oferit primul interviu pentru presa din România. Americanul care joacă pe postul de fundaş se află la prima experienţă în Europa şi e fericit că a ajuns pe Bătrânul Continent.

Sunt încântat că am ajuns în Europa. E un loc frumos, îmi place ce am văzut până acum. Ştiu că echipa s-a descurcat bine în sezonul trecut şi sper ca sezonul viitor să ne descurcăm şi mai bine. Sper să mă integrez cât mai repede, colegii sunt minunaţi şi sigur mă vor ajuta. Am vorbit deja cu Dominique, sunt foarte apropiaţi, avem cam acelaşi trecut în America şi sigur mă va ajuta.

Sollazzo e fericit că va lupta pentru un obiectiv important în noul sezon.

Echipa vrea să câştige titlul şi mă bucur să fac parte din ea.

Americanul s-a descris ca fiind un jucător polivalent, agresiv şi un bun marcator.

Sunt un fundaş înalt, îmi place să pătrund spre inel, să pasez, să arunc. Sunt agresiv, dar îmi pun în valoare şi colegii. Pot să şi pasez, dar şi să marchez. Anul trecut am fost nevoit să marchez mult, dar fac tot ceea ce mi se cere. Ştiu însă că aici va fi un alt ritm şi stil, dar baschetul rămâne baschet peste tot.

Adam Sollazzo a venit la BC Timişoara de la East Tennessee State (SUA).

foto: Cipri Damian

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!