Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adem Mekic o părăsește pe SCM Timișoara pentru a juca în Croația

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.03.2023

Adem Mekic o părăsește pe SCM Timișoara pentru a juca în Croația

Contingentul de jucători străini al lui SCM Timișoara a suferit o modificare chiar înaintea meciului din campionat cu FC Argeș. Bănățenii au rămas cu șase jucători la acest capitol, după ce Adem Mekic a ales să se despartă de Leii din Banat pentru a juca în ABA League.

După doar opt meciuri în Liga Națională de Baschet, Mekic a ales să se transfere în Croația, la KK Zadar, echipă aflată pe locul al șaptelea în ABA League, respectiv pe locul al treilea în campionatul Croației. Pentru baschetbalistul macedonean va fi cea de-a doua experiență în afara țării natale, după cea de la Timișoara.

În cele opt meciuri în care a îmbrăcat tricoul formației pregătite de Dragan Petricevic, Adem a avut medii de 6.5 puncte, 1.8 recuperări, 1.8 pase decisive și 1.6 intercepții în aproximativ 18 minute pe meci. El a transformat 42% dintre aruncările din interior, 29% de la distanță și 47% de la linia de libere.

Astfel, în nucleul de jucători străini al Timișoarei rămân Nikola Gajic, Ilija Djokovic, Adam Mirkovic, Darrion Strong-Moore, Igor Kesar și Eric-McClellan. Alb-violeții au un bilanț de 3-9 în Top 10 și vor juca la Pitești în etapa a cincea din faza a doua a campionatului.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!