Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adonte Gennie: “Mergem să dăm totul în teren”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.04.2013

Adonte Gennie

BCM U Piteşti va întâlni în deplasare pe U Mobitelco Cluj-Napoca, în cadrul ultimei etape a sezonului regulat al LNBM. Adonte Gennie a prefaţat meciul pentru Total Baschet, caracterizându-l ca fiind unul foarte greu.

Va fi foarte greu meciul, dar mă gândesc la un joc bun din partea noastră. Jucăm în deplasare, însă aşa este în sport. Mergem să dăm totul în teren. Sigur că ne gândim la o supriză din partea noastră. Aşa a fost şi la Bucureşti, cu CSM-ul. Nimeni nu ne dădea şanse, însă am câştigat. Dacă am reuşit odată, de ce nu am mai face-o şi acum. Încă nu ne gândim la play-out. Cel mai important joc este următorul, însă trebuie să fim pregătiţi pentru a nu ne complica şi mai mult viaţa apoi.

Foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!