Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Budurean: ”Avem nevoie de victorii”

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
24.02.2011

Antrenorul formației din Craiova este mulțumit de ultimele prestații ale echipei sale, speră ca munca depusă de către jucătorii săi va da roade și în curând vor apărea și victoriile.  Joi, 24.02.2011, echipa din Bănie va disputa partida restantă în compania formației din Miercurea Ciuc, meci ce se va desfășura în Sala Sporturilor din Craiova, la ora 20:00.

 

 

Mâine avem un meci deosebit de important, în care victoria pentru noi este foarte dorită. Sunt mulțumit de prestația jucătorilor mei din ultimele meciuri, însă nu prin prestanță bună putem face față în campionat, ci prin victorii. Și la Ploiești am făcut un meci bun, am condus primul sfert, la jumătate am intrat cu un deficit mic, însă nu am putut reveni în joc. Avem în continuare jucători accidentați, însă sperăm să trecem peste acest moment dificil și să obținem și victorii. Jucătorii au demonstrat că pot.

a declarat Adrian Budurean pentru totalbaschet.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!