Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Budurean: „Avem opt jucători valizi”

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
16.02.2011

Etapa trecută trebuia să aibă loc partida dintre SCM U Craiova și BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc, însă aceasta a fost amânată la cererea oltenilor, pe 24 februarie, deoarece acestia se confruntă cu mari probleme medicale. Managerul formației harghitene, Attila Demetter, a declarat pentru totalbaschet.ro că i se pare ciudată situația de la Craiova, iar în replică Adrian Budureanu l-a sfătuit să ceară o contra-expertiză.
Totalbaschet.ro a fost în această seară la antrenamentul Craiovei, ultimul de dinaintea confruntării de mâine cu BC Mureș Târgu Mureș, la care au luat parte doar opt jucători - Ionuț Albu, Mihai Gavrilă, Kenneth Simms, Casey Wohleb, Ionel Dodoc, Marius Bulancea, Jermont Horton și Corneanu Iulian. Adrian Budurean, tehnicianul grupării din Bănie, a declarat pentru totalbaschet.ro faptul că se așteaptă la un joc foarte greu însă va încerca să ruleze întreg lotul.

Care este situația actuală a echipei? Cum se prezintă jucătorii accidentați?

În această seară au fost prezenți pe teren la antrenament opt jucători. Brock Gillespie, Tommie Liddell și Elvis Lăpădat sunt în continuare indisponibili și sperăm noi să revină pe parchet cât de curând. Pentru partida de mâine cu BC Mureș vom face apel chiar la un junior, Cosmin Duţă, ca să avem lotul complet.

Când va avea loc partida cu Miercurea Ciuc?

Meciul se va juca la Craiova, în Sala Sporturilor, pe 24 februarie.

La ce vă așteptați mâine, la meciul cu Mureș. Ce șanse credeți că aveți în această confruntare?

Mâine avem un meci foarte greu, contra unei echipe puternice, fapt ce s-a văzut și în tur. Mergem să ne jucăm șansa, vom încerca să jucăm cât putem noi de bine și sperăm ca publicul să fie alături de noi. Va fi o experiență plăcută în care am să încerc să rulez în principiu cât mai mulți jucători români, partida fiind foarte bună pentru noi ca echipă, să ne regăsim jocul, și să facem o impresie bună până la sfârșit.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!