Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Budurean:"Mergem să ne jucăm şansa"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.01.2011

Chiar dacă CSM CSŞ Craiova este cotată cu a doua şansă în partida cu BCM U Piteşti, craiovenii nu se consideră învinşi dinainte şi speră într-un rezultat bun în arena piteştenilor.

 „Nu avem probleme de lot şi venim după înfrângeri consecutive. Mergem să ne jucăm şansa şi sper să scoatem un rezultat pozitiv“, a spus antrenorul craiovean Adrian Budurean citat de Gazeta de Sud 

Craiova a pierdut ambele meciuri disputate în acest retur. Oltenii au întâlnit în deplasare pe Politehnica Iaşi, partidă pierdută cu 94 - 90 şi pe Steaua Bucureşti pe teren propriu, meci în care steliştii s-au impus cu 99 - 68.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!