Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Budurean: ”Suntem în creștere și așteptăm și victoriile”

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
17.02.2011

Antrenorul formației din Bănie, Adrian Budurean, este mulțumit de prestația jucătorilor săi din meciul disputat miercuri, 16.02.2011 cu BC Mureș, meci pe care SCM Craiova l-a pierdut la trei puncte diferență, conducând pe tabela de marcaj trei sferturi de joc.

Un joc în care am demonstart că formăm o echipă care poate pune probleme oricărei formaţii din campionat. La un moment dat am refăcut diferenţa, dar din păcate nu am putut-o menţine. Consider că a fost un joc spectaculos care i-a mulţumit pe cei prezenţi în sală. Suntem în creştere şi aşteptăm şi victoriile - a declarat Adrian Budurean după meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!