Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: "Am avut meciul în mână însă l-am pierdut pe final"

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)

totalbaschet.ro (Cluj-Napoca)
12.04.2012


Foto: Radu Roşca

În primul meci al seriei dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi BC Mureş Târgu Mureş, echipa antrenată de Marcel Ţenter a avut câştig de cauză impunându-se cu scorul de 74-72. Partida a avut loc miercuri seară şi a fost transmisă de către Digi Sport.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Adrian Tudor, fundaşul mureşenilor care a fost titularizat pentru prima oară de când se află la Târgu Mureş. Tudor a evoluat 18 minute timp în care nu a reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor.

Nu cred că a fost o diferenţă între cele două echipe. Ambele formaţii au jucat bine, noi am avut meciul în mână însă l-am pierdut pe final. Nu cred că a fost vorba de noroc cu acele trei aruncări de trei puncte consecutive, nu vreau să le iau meritul clujenilor. Silvăşan este un jucător care marchează, acelaşi lucru pot să spun şi despre Miţă Paul. Sunt meritele lor. Dacă tot vorbim de noroc, atunci putem menţiona airball-ul lui Dykes când Krstanovic s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit.

Întrebat dacă crede că s-a forţat cu Watson, Tudor afirmă că sportivul american este un jucător pus "într-o poziţie nu tocmai interesantă".

Nu cred că s-a forţat cu Watson, el de obicei marchează. E un jucător pus într-o poziţie nu tocmai interesantă pentru el. El îşi face datoria. Poate a greşit meciul acesta dar mâine cu siguranţă va fi mai bine când cred că ne vom lua revanşa. Clujul nu este o echipă mai puternică ca noi, dar probabil norocul a fost de partea lor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!