Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: "Aştept să mi se ofere mai multă încredere"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
31.10.2011


Adrian Tudor are o medie de doar 8 minute per meci la Târgu Mureş. (Foto: Radu Roşca)

Sâmbătă seara BC Mureş Târgu Mureş a înregistrat prima înfrângere pe teren propriu cedând în faţa celor de la CSM Oradea, scor 79-86. A fost un joc echilibrat în care bihorenii s-au dovedit a fi ceva mai concentraţi decât adversarii gestionând mult mai bine finalul de joc.

La finalul partidei Total Baschet a vorbit cu Adrian Tudor, rezerva lui Jujuan Cooley în angrenajul echipei mureşene. Tudor ne-a răspuns mai multor întrebări vorbind despre meciul cu Oradea, despre statutul său la Mureş dar şi despre următorul joc cu Cluj-Napoca. Întrebat dacă s-a obişnuit cu statutul său de rezervă Tudor este de părere că ar putea ajuta mult echipa sa dacă i s-ar acorda încrederea necesară.

Cum a fost meciul cu Oradea ? V-aţi aşteptat să pierdeţi ?

Normal că nu mă aşteptam să pierdem. Suntem o echipă valorosă cu un lot bun care nu are voie să piardă meciurile de pe teren propriu. A fost un meci pe care trebuia să-l câştigăm şi vă daţi seama că înfrângerea nu ne cade bine. Sincer nu şitu ce a lipsit, probabil constanţa, concentrarea în atac şi în acelaşi timp apărarea care nu a mers la fel de bine. Eu nu am evoluat aşa de mult şi ce vă spun este din s-a văzut de pe bancă. O să revedem meciul, o să remediem problemele şi vom merge înainte.

Cum te-ai obişnuit cu rolul de rezervă ?

E decizia antrenorului, el este răspunzător pentru toate schimbările pe care le efectuează, tot ceea ce face şi deciziile pe care le ia în meci, iar eu mă conformez. Probabil că va veni şi timpul meu. Cooley e de atâţia ani aici, dar totuşi cred că aş putea să ajut puţin mai mult însă după cum am zis e decizia antrenorului. Eu sunt pregătit şi voi fi în continuare.

Dacă vei avea în continuare o medie mică de minute s-ar putea ca iarna să te găsească în altă parte ?

Nu, eu nu am nicio problemă aici. Eu sunt de părere că playoff-ul contează cel mai mult pentru că este un campionat lung. Nu sunt adeptul schimbărilor de atâţia ani am jucat numai la Ploieşti, Otopeni şi puţin Braşov. Nu aş vrea să schimb echipa acum dacă nimeni nu e mulţumit bine înţeles că se va ajunge la decizie. Eu sper să nu adică sunt pregătit şi aştept să mi se dea mai multă încredere pentru că pot ajuta echipa şi pot face multe pentru ea.

Care echipă porneşte ca şi favorită miercuri ?

Nu pot să dau o favorită. Şansele sunt egale. Având în vedere că noi venim după o înfrângere poate să fie bine sau poate să fie rău pentru noi vom vedea la or meciului. Clujul este Cluj, nu are nevoie de prezentări. Sunt campionii României îi cunosc de atâta vreme şi îi respect pentru că ştiu ce pot. Au un antrenor bun care pregăteşte meciurile foarte bine. Depinde de noi, trebuie să jucăm bine. Ne aşteaptă nişte meciuri grele şi sunt sigur că putem să jucăm bine şi să facem o înregistrăm rezultate bune.

În cinci meciuri jucate în Divizia A la Mureş, Adrian Tudor are o medie de 8 minute, 1.4 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.2 mingi câştigate şi 0.4 puncte marcate.

Foto 2: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!