Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: "Cred că punctele forte sunt pivoţii"

Viorel Sălceanu

Viorel Sălceanu
29.10.2011

Adi Tudor crede că meciul poate fi câştigat în zona de trei secunde! (foto:BCMURES.RO (Radu Roşca) )

Sâmbătă începând cu orele 18:00 la Sala Sporturilor din Târgu Mureş va avea loc confruntarea dintre formaţia locală şi CSM Oradea. Jocul ce se anunţă foarte interesant va conta pentru etapa a VI-a a Diviziei A masculine de baschet.

Înaintra confruntării Total Baschet a luat legătura cu noul conducător de joc, venit în vară de la vicecampioana CSU Ploieşti. Tudor explică siteului nostru cum au pregătit meciul şi care crede că va fii succesul lor.

Am avut două vizionări, Joi şi Vineri unde am analizat echipa din Oradea. Am pus la punct apărarea şi schemele pe care le joacă ei. Cred că punctul nostru forte în partida de azi sunt pivoţii, acolo unde Oradea nu stă prea bine şi trebuie să aducem mai mult mingea la ei. 

Întrebat de punctele slabe al echipei sale, el a răspuns:

Puncte slabe acasă nu prea avem deoarece aici spectatorii ne ajută foarte mult şi ne dau un impuls major pentru a ne depăşii limitele. 

În încheiere Tudor a mai precizat faptul că: 

Eu respect echipa din Oradea foarte mult şi văd o candidată clară pentru ocuparea unui loc în primele 4 ale campionatului, de aceea trebuie sa fim foarte concentraţi şi să dăm totul, deoarece ne asteaptă două partide foarte grele cu Oradea şi cu echipa Clujului, ambele acasă. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!