Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Tudor: "Săptămâna viitoare voi şti dacă mă operez sau nu"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
05.07.2011

În meciul patru al finalei dintre U Mobitelco Cluj-Napoca şi CSU Ploieşti, fundaşul grupării prahovene, Adrian Tudor, s-a accidentat la genunchi în urma unui contact cu sportivul american Kindall Dykes. În urma unui prim control Tudor a fost diagnosticat cu o problemă la menisc fiind programat să se opereze pe 29 iunie.

Contactat de către totalbaschet.ro Tudor a afirmat că accidentarea nu s-a dovedit a fi aşa de gravă cât se credea, iar în acestă perioadă urmează un program de recuperare.

Pe 29 am fost la un control şi mi s-a dat un termen de două săptămâni în care să fac mai multe terapi, laser, ultrasunet, bazin şi hidroterapie, iar în funcţie de cum decurge această recuperare voi sti dacă mă voi opera sau nu, mai exact săptămâna viitoare. Deocamdată sunt bine, în tratament. Nu a fost vorba de menisc, a ieşit în evidenţă altceva la RMN şi trebuie să văd dacă se tratează cu recuperare sau trebuie operat. Oricum şi dacă mă voi opera nu va fi mare lucru, adică se face o incizie se taie cartilajul inflamat şi îmi revin în aproximativ două saptămâni. Voi fi apt la reunirea echipei naţionale de seniori.

Adrian Tudor a fost convocat la acţiunile lotului naţional de seniori din această vară.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!