Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Vermeşan: “Suntem într-o stare de oboseală”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
17.03.2012

După victoria de pe teren propriu în faţa celor de la CS Dinamo, cu scorul 100-58, directorul sportiv de la BC Timişoara, Adrian Vermeşan, a declarat pentru postul de televiziune TVR3 motivele parcursului sinuos al echipei din ultima vreme.

“Noi am avut un program foarte încărcat jucând marţi, sâmbătă, miercuri, duminică. Foarte multă lume nu ştie, foarte multă lume ne critică pe toate site-urile că suntem jos, într-adevăr am avut un retur nu atât de promiţător şi bun ca şi turul campionatului, dar sper să ne revenim pentru că suntem într-o stare de oboseală. Simplu, suntem într-o stare de oboseală. Este explicaţia cea mai clară, corectă şi dreaptă în momentul de faţă. A fost o greşeală a noastră, şi incă o greşeală a noastră că nu am calculat şi deplasările foarte lungi din Liga Balcanică, care au fost deplasări între 18, chiar şi 20 de ore la un dus şi întors, nu le-am calculat, ne cerem scuze tuturor că nu am putut fi atât de vigilenţi în momentul respectiv . Deja ne-am obişnuit că jucăm sâmbătă-miercuri sau sâmbătă-marţi, este foarte bine. Vă amintesc că mulţi care nu ştiu, noi într-o săptămână, săptămâna asta, am jucat 4 meciuri. Astăzi este al patrulea meci pe care îl jucăm. Săptămâna viitoare, pentru cei care nu ştiu, avem miercuri aici All Star Game-ul, joi avem restanţa la Tg.Jiu, apoi duminică ne vom duce la Sibiu. Este un program infernal, dar eu cred că vom rezista până la sfârşit programului pe care îl avem şi nu o să pierdem ce am acumulat până acum.

Întrebat care este cea mai în formă echipă din campionat acesta a răspuns:

”Asesoftul este cea mai în formă, echipa cea mai completă din punctul meu de vedere este Mediaşul, iar cea mai în formă şi în ascensiune în momentul de faţă este Ploieştiul, pe care îi aşteptăm, cât de curând îi aşteptăm la Timişoara. Deci peste două săptămâni vom juca cu Ploieştiul la Timişoara”

 

Foto: Renaşterea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!