Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adrian Voinescu: "Avem avantajul imprevizibilităţii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.03.2011

Adrian VoinescuAdrian Voinescu, conducătorul de joc al lui BCM U Piteşti, afirmă, înaintea partidei cu BC Timişoara din această seară, că atuurile echipei sunt coeziunea grupului, jocul colectiv şi imprevizibilitatea. Veteranul de 38 de ani apreciază adversarul şi spune, într-o declaraţie acordată totalbaschet.ro, că Piteştiul nu va face greşeala de a-l subestimat, cu atât mai mult cu cât bănăţenii vin după o victorie împotriva Stelei.

“Va fi un meci care pe care, un meci cu siguranţă foarte disputat. Şi noi şi Timiosoara avem nevoie de această victorie, avem acelaşi obiectiv, accederea în playoff, dar noi avem, pe de o parte, avantajul terenului propriu şi pe de altă parte, o poziţie mai bună în clasament. Dincolo de coeziunea grupului şi jocul colectiv, cred că avem avantajul...imprevizibilităţii. Greu de spus înainte unui meci care va fi cel mai bun jucător al Piteştiului. Pentru că poate fi oricine, Chad [Eichelberger], Andonte Gennie, [Ivan] Stefanovic, [Isleam] Senai, oricare dintre noi poate prinde o zi de excepţie pentru că are, fiecare în parte, valoarea necesară. Nu mai vorbesc de Darko Vujacic care şi-a arătat de atâtea ori în acest sezon valoarea.

Pe de altă parte, Timişoara, în afară de Velickovic şi Grubisic, care acum va fi adversarul bănăţenilor mâine, este, în mare, aceeaşi echipă care a jucat o finală şi a câştigat Cupa României. Deci niciodată nu vom face greşeala de a ne subestima un astfel de adversar, cu atât mai mult cu cât acum se află şi "pe val"după victoria împotriva Stelei”   

După ce  Dragan Petricevic l-a considerat, într-o declaraţie acordată în exclusivitate site-ului nostru, drept un “Duracell al baschetului românesc”, cu referire la capacitatea sa de a juca la cel mai înalt nivel în România în ciuda vârstei, Voinescu a ţinut să îî mulţumească tehnicianului pentru aprecieri. 

Îi mulţumesc pentru apreciere, ne ştim de atâţia ani, a jucat împotrivă mea în primul său an ca antrenor în România, la Cluj, o finală, pe care ei au câştigat-o, aşa, avem o istorie veche în Divizia A. Cum spuneam şi mai devreme, îi apreciez munca făcută la Timişoara, unde continuitatea din ultimii ani a adus şi rezultate.  

Partida dintre BCM U Piteşti şi BC Timişoara va avea loc în această seară de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!