Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adunarea Generală FRB a început mai târziu

Adunarea Generală FRB a început mai târziu

Adunarea Generală a FRB a fost amânată timp de două ore. Iniţial, şedinţa trebuia să aibă loc astăzi, 13 iulie, de la ora 10:00. Din lipsă de cvorum, Adunarea s-a amânat până la ora 12:00.

UPDATE, ora 12:00. Ședința Adunării Generale a FRB a început după o amânare de două ore. Ședința se ține în cele din urmă afară, după ce ploaia din București s-a domolit.

Interesant este că şedinţa ar trebui să se desfăşoare în aer liber, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea, vremea pare să le dea bătăi de cap reprezentanţilor federaţiei. Asta pentru că afară plouă fără oprire încă de aseară.

Mai mulţi conducători au explicat pentru baschet.ro faptul că înscrierea a avut loc în interiorul sediului FRB, acolo unde au intrat însă numai cu mască.

Vă ţinem la curent cu deciziile care vor fi luate la Adunarea Generală FRB şi felul în care se va desfăşura şedinţa.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

*foto: gsp.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!