Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Adversari Liga Balcanică: Sigal Prishtina s-a înțeles cu Desmon Farmer

Ionuț Greere

Ionuț Greere
03.01.2015

Viitoarea adversară a echipei SCM Universitatea Craiova în Liga Balcanică, KB Sigal Prishtina a ajuns la un acord cu un jucător cu o carte de vizită impresionantă. Pentru formația din Kosovo a semnat jucătorul Desmon Farmer, venit din Columbia, de la formația Condores. La formația columbiană a avut mecii de 29.7 puncte, 4.4 recuperări și 2.3 pase decisive.


În cariera sa a jucat Argentina (Boca Juniors), Belgium, Croatia (KK Zadar), Dominican Rep., Greece, Israel (Ironi Ashkelon), Poland, Puerto Rico (Atleticos), Russia (Spartak Primorie Vladivostok), Spain, Ukraine (Dnipro), Venezuela (Bucaneros), Dominican Republic (Metros de Santiago) and D-League (Rio Grande Valley Vipers and Reno Bighorns).


De asemenea, americanul a jucat și în NBA, pentru Seattle Supersonics și San Antonio Spurs.


SCM Universitatea Craiova va primi vizita celor de la KB Sigal Prishtina pe 14 ianuarie în Sala Polivalentă din Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!