Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ahmed Bashir este noul jucător al lui CSM Târgu Jiu

Ahmed Bashir este noul jucător al lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a anunțat transferul jucătorului american Ahmed Bashir. Baschetbalistul marican cu origini ghaneze vine din Bosnia și Herțegovina de la Bosna Sarajevo.

Înalt de 2.01 metri, Ahmed Bashir are 28 de ani și este un jucător de pozițiile 3-4.

Sezonul 2020/2021 l-a început în Ungaria la KK ZTE, unde a jucat doar trei partide. La Bosna Sarajevo a bifat 17 prezențe și a avut medii statistice de 7.4 puncte, 1.8 recuperări și 1.0 intercepții, cu procentaje de 63% de la 2 puncte, 32% de la 3 puncte și 50% de la linia de fault.

În cariera sa, Ahmed Bashir a mai jucat la Prishtina (Kosovo) și KK Zadar (Croația). În 2018 americanul a absolvit la universitatea St. John′s.

Până în acest moment, CSM Târgu Jiu i-a mai anunțat pe Brandon Sly și Porter Troupe. Camil Berculescu și Alexandru Berca sunt jucătorii autohtoni care vor continua în Gorj.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Benjamin :

    ..
    interesant transfer pt Tg Jiu. Bravo lor! chiar mi se pare un jucator bun daca compari cu ce au adus echipele mai slabe in ultimele sezoane.

    cu 2 ani în urmă (11.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!