Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ainars Bagatskis, după victoria cu SCM Timișoara: „Sunt foarte trist”

Ainars Bagatskis, după victoria cu SCM Timișoara: „Sunt foarte trist”

Duminică, 29 octombrie, CSO Voluntari a reușit să se impună în fața lui SCM Timișoara, scor 82-71, și să obțină a treia victorie stagională în Liga Națională de Baschet Masculin. Cu acest succes, ilfovenii au urcat pe poziția a treia în clasamentul grupei A.

În ciuda rezultatului pozitiv, Ainars Bagatskis a declarat că este trist din cauza situației în care se află jucătorii săi:

Sunt foarte trist ca antrenor. Dacă vrei ca echipa să joace un baschet de calitate, trebuie să fii sănătos fizic și mental. Mental, suntem ok, dar fizic nu prea. Nu am publicat asta, dar majoritatea jucătorilor au accidentări minore. Nu e ușor să joci cu asemenea accidentări, cu dureri pe întreaga durată a meciului. Noi compensăm prin faptul că avem puține turnoveruri și că, uneori, avem o defensivă bună. Dar, așa cum am spus, încă nu suntem constanți, asta ne lipsește. Trebuie să fim sănătoși și apoi vom fi și mai constanți.

Întrebat despre cât de importantă e această victorie, venită după înfrângerile cu U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București, antrenorul alb-albaștrilor a spus următoarele:

Toate jocurile sunt importante, nu contează cu cine joci. Un principiu de bază al sportului profesionist este să lupți, să fii competitiv și să câștigi. Nu suntem într-o situație ușoară. Așa cum am spus, nu am publicat asta, avem situații specifice cu unii jucători, dar sunt fericit că ei luptă chiar dacă au diverse dureri. Victoria e cea mai importantă în sport.

La final, Bagatskis a vorbit despre duelul cu Dinamo București, care va avea loc vineri, 3 noiembrie, la ora 19:00.

E o echipă foarte bună cu un antrenor bun. Ei joacă mereu mult mai bine pe teren propriu decât în deplasare. Se bucură de susținerea fanilor. Știu cum să joace și au experiență. Evident, în România e foarte important să îți aperi avantajul terenului propriu.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!