Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ainars Bagatskis nu va mai continua pe banca tehnică a naționalei Ucrainei

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.03.2023

Ainars Bagatskis nu va mai continua pe banca tehnică a naționalei Ucrainei

Ainars Bagatskis, tehnicianul lui CSO Voluntari, va părăsi banca tehnică a naționalei de seniori a Ucrainei după trei ani și jumătate. Federația a decis să nu mai prelungească contractul antrenorului leton.

În perioada în care a antrenat echipa națională, Bagatstkis a avut un bilanț de 13 victorii și 11 eșecuri. El a reușit să ducă Ucraina până în optimile de la EuroBasket, după ce a ieșit pe locul doi dintr-o grupă cu Grecia, Croația, Italia, Estonia și Marea Britanie și a pierdut în fazele eliminatorii cu 86-94 în fața Poloniei.

Ultimele meciuri ale lui Ainars pe banca naționalei au venit în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2023. Ucrainenii au terminat pe locul cinci în grupa L de calificare, în ciuda faptului că au reușit să obțină trei victorii în ultimele patru jocuri.

Ainars Bagatskis este antrenorul lui CSO Voluntari din luna decembrie a anului trecut. Acesta a reușit să conducă echipa în Top 10, unde a început cu trei eșecuri consecutive și a ajuns la un record de 4-7.

*foto: sportando.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!