Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ainars Bagatskis: „Pot spune că suntem departe de jocul perfect”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
26.09.2023

Ainars Bagatskis: „Pot spune că suntem departe de jocul perfect”

CSO Voluntari continuă parcursul de invincibilitate în noul sezon, în competițiile interne. După două victorii categorice în Cupa României, formația de la marginea Capitalei a bifat și cel mai clar succes al primei runde din Liga Națională de Baschet Masculin.

Troublemakers au trecut cu 75-40 de Laguna Sharks București în propriul fief. Iată ce a avut de spus Ainars Bagatskis, principalul echipei, la capătul acestui meci:

„Trebuie să ne construim obiceiurile. Obiceiuri de agresivitate, obiceiuri de viteză, obiceiuri de inteligență, cel mai important și obiceiuri de consistență. Desigur, pot spune că suntem departe de jocul perfect, dar măcar încercăm să executăm ce pregătim pentru aceste meciuri, în special pe defensivă. Nu e la fel și pe ofensivă, fiindcă avem procentaje teribile, ratăm multe aruncări bune. În baschet cea mai importantă este victoria”, a declarat Bagatskis pentru rețelele de socializare ale echipei ilfovene.

În următoarea etapă, CSO Voluntari va juca pe terenul celor de la Corona Brașov sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 18:00. Cele două echipe s-au mai întâlnit deja în acest sezon. În Cupa României, elevii lui Ainars Bagatskis s-au impus cu 81-60.

*foto: Žaneta Bytautienė

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!