Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al 21-lea meci Timișoara - Sibiu în ultimii șapte ani

Adrian Micinic

Adrian Micinic
17.11.2012

BC Timișoara și CSU Sibiu, două dintre cele mai longevive echipe din primul eșalon baschetbalistic al României, se vor confrunta la Sala Constantin Jude în cursul serii de sâmbătă (17.11).

Pe lângă faptul că meciul marchează revenirea, în premieră, ca adversar a antrenorului Dragan Petricevic, un duel între cele două echipe este întotdeauna atractiv prin prisma faptului că vorbim despre echipe cu multe prezențe în fazele superioare ale campionatului.

Va fi cel de-al 21-lea meci direct consemnat din toamna anului 2005 și până în prezent. În ultimii șapte ani, Timișoara s-a impus de 11 ori, iar Sibiu a câștigat în nouă rânduri.

De notat că bănățenii au câștigat ultimele trei jocuri directe. Această serie include cele două partide din precedenta ediție de campionat, respectiv ultimele două jocuri disputate la Timișoara.

În sezonul regulat scorul este de 7-7. În cupă, Timișoara are 1-0, iar în playoff s-a consemnat o serie, în sezonul 2009/10, adjudecată tot de bănățeni cu 3-2.

Timișoara are 6-3 în meciurile desfășurate la Sala Constantin Jude.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!