Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Al 43-lea episod din Derby-ul Ardealului se dispută la Sibiu

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
05.02.2015

Sala Transilvania

Vineri, 3 februarie

Ora 18:00

8-7 Fișa meciului 9-6

 

CSU Atlassib Sibiu – U Banca Transilvania Cluj-Napoca este unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale etapei cu numărul 18 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Între cele două formaţii există o rivalitate istorică, dovadă stă numărul impresionant de întâlniri directe, nu mai puţin de 42: scorul fiind favorabil clujenilor, care conduc cu 26-16.

CSU Sibiu vine după două înfrângeri consecutive în faţa campionilor de la CSU Asesoft Ploieşti şi în faţa vicecampionilor de la CSM-U Oradea, astfel că o victorie este vitală pentru moralul echipei, în vederea finalului de sezon. De partea cealaltă, clujenii vin după o serie fantastică de şapte meciuri fără înfrângere şi speră ca seria de partide fără cusur să continue.

CSU Atlassib Sibiu se află pe locul 9 (8 victorii şi 7 eşecuri) în afară locurilor care duc în playoff, în timp ce U BT Cluj-Napoca este ocupanta locului 6, cu 9 victorii şi şase înfrângeri.

În partida tur, de la Cluj-Napoca, disputată anul trecut, trupa lui Miodrag Perisic a reuşit să se impună, scor 83-82, într-un final de meci infernal. CSU Sibiu avea o revenire fantastică, după ce timp de aproape trei reprize a fost mereu în spatele clujenilor. Seals a fost omul meciului pentru sibieni, reuşind de unul singur să întoarcă soarta unui meci care părea pierdut. Înainte cu două minute de final, CSU Sibiu era condusă cu cinci puncte diferenţă, iar Seals şi-a intrat în rol pe parchetul Sălii Sporturilor “Horia Demian”, izbutind să marcheze două coşuri de la trei puncte şi unul de două puncte, pentru o victorie imensă a sibienilor.

“Derby-ul Ardealului” va avea loc, vineri, 6 februarie, în Sala “Transilvania” din Sibiu, începând cu ora 18:00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

*Foto: Turnul Sfatului

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!