Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Belanovic: "Eugen Ilie este un tip şi un antrenor extaordinar"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.07.2011

Aleksandar Belanovic a debutat în Divizia A la echipa U Mobitelco Cluj-Napoca, în turul sezonului 2006/07, înregistrând medii de 9.8 puncte, 4.7 recuperări, 1.9 pase decisive şi 1.1 intercepţii în 19.6 minute petrecute pe teren. În pauza dintre tur şi retur sârbul s-a transferat la BC Râmnicu Vâlcea. Sezonul 2008/09 l-a găsit la CS Otopeni, un an mai târziu transferându-se la Dinamo Bucureşti pentru ca ediţia recent încheiată de campionat să şi-o petreacă alături de aceeaşi CS Otopeni.

Sub comanda lui Eugen Ilie, extrema de forţă în vârstă de 33 de ani a avut medii de 10 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive în aproximativ 22 de minute petreucte pe teren. Cea mai bună performanţă a sârbulul în sezonul 2010/11 s-a înregistrat în partida de la Târgu Mureş, atunci când cele 22 de puncte (7/8 x 2, 2/2 x3, 2/2 x 1), în 18 minute petrecute pe parchet, nu au fost îndeajuns pentru victoria echipei sale.

Contactat de către totalbaschet.ro, Belanovic a afirmat că se află în tratative cu câteva echipe din Serbia. De asemenea, sârbul a subliniat faptul că relaţia sa cu Eugen Ilie a fost una dintre cele mai bune colaborări din întraga sa carieră.

Deocamdată sunt în tratative cu câteva echipe din Serbia, în vederea următorului sezon. La Otopeni în acest moment nu se cunoaşte nimic despre buget, aşa că nu ştiu ce să vă declar în această privinţă. Dacă mă întrebaţi despre antrenorul Eugen Ilie, doresc să vă spun că a avut una dintre cele mai bune colaborări din cariera mea de jucător. Este un tip şi un antrenor extraordinar. Revenind, nu ştiu când mă voi decide undei voi evolua, rămâne să analizez toate posibilităţile.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Kobe07 :

    Despre Otopeni
    pai al otopeni se baga bani in fotbal un de se aduc vreo u7 jucatori din prima liga si de baschet se uita ca patronului nu-i place acest sport .... un prost . Sasi ia sectia de fotbal si sa gasesca pt baschet niste sponsori care chear vor sa bage bani in sportu asta !!!!

    cu 12 ani în urmă (01.07.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!