Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Kostoski, record stagional de coșuri de la 3 puncte

Eduard Popa

Eduard Popa
28.12.2017

kostoski 3 puncte bcm u pitesti

BCM U Pitești a avut un meci greu cu Timba Timișoara, încheiat cu o victorie la cinci puncte, scor 82-77, în etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Elevii lui Hristu Șapera s-au văzut conduși chiar și la 15 puncte, dar au avut puterea să revină și să obțină a șaptea victorie în acest sezon.

Cel mai bun marcator al acestui meci a fost conducătorul de joc Aleksandar Kostoski. Macedoneanul a reușit 28 de puncte, cu 2/3 de la 2 puncte și 8/13 de la 3 puncte. Totodată, el a strâns 5 pase decisive și 4 recuperări, pentru un indice al eficienței de +32.

El a fost secondat de Andriy Agafonov și Nick Russell, care au marcat câte 18 puncte pentru învingători, în timp ce Titus Nicoară a reușit un double-double, cu 11 puncte și 11 recuperări.

Cu această performanță, Kostoski a reușit un record stagional de coșuri de 3 puncte marcate. Precedentul record a aparținut lui Ivan Siriscevic, care a strâns șapte coșuri de 3 în victoria în fața Stelei, scor 102-99.

În acest sezon Aleksandar Kostoski a strâns medii de 13,1 puncte, 4,8 pase decisive și 2,9 recuperări.

Următorul meci pentru BCM U Pitești va fi pe teren propriu, în compania campioanei U-BT Cluj-Napoca.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!