Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aleksandar Rasic: „Am aruncat și a intrat. Mă bucur, însă mâine se poate afla oricare dintre colegi în postura mea ”

Paul Olar

Paul Olar
16.09.2016

Momentul în care Rasic a decis soarta duelului

Aleksandar Rasic a fost eroul lui U-BT Cluj-Napoca, în SuperCupa de joi, cu CSM CSU Oradea.  Duelul s-a încheiat la scorul de 70-67, după ce sârbul a scuturat plasa din spatele arcului de cerc, în ultima secundă.

Jucătorul clujenilor a oferit un scurt interviu site-ului Total Baschet, mărturisind că succcesul din Arena Antonio Alexe contează enorm la moralul elevilor lui Mihai Silvășan.

Aleksandar, cum a fost meciul?

A fost un meci greu, exact cum ne-am așteptat. CSM Oradea este o echipă bună, au jucători grozavi și un antrenor pe măsură. Fanii lor sunt deosebiți și e o plăcere să joci baschet aici. Cred că am tras tare, în special atunci când am fost conduși pe tabela de marcaj. Cred că am meritat această victorie, sărbătorim în această seară, iar de mâine revenim la treabă.

Cum ai descrie ultima acțiune a confruntării, când ai decis practic soarta SuperCupei?

Nu erau prea multe de făcut, secundele se scurgeau, așa că a trebuit să arunc. Am aruncat și a intrat. Mă bucur, dar mâine se poate afla oricare dintre colegi în postura mea.

Cât de important este faptul că ați început sezonul cu o victorie?

Era foarte important să începem sezonul cu o victorie. Suntem într-o formulă nouă, ne-am cunoscut doar de o lună și jumătate. Victoria de astăzi ne dă energie și încredere că putem merge mai departe. Trebuie să ne antrenăm, ne așteaptă încă două competiții pe care trebuie să le câștigăm.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!